Închide meniul

Academica Clinceni – Rapid 2-3 | Horațiu Moldovan își toarnă cenușă în cap: ”A fost vina mea! Cristi nu a greșit!” Declarație savuroasă: ”Ne-am apucat de fotbal să ajungem celebri!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 noiembrie 2021, 22:50

Academica Clinceni – Rapid 2-3 | Horațiu Moldovan își toarnă cenușă în cap: ”A fost vina mea! Cristi nu a greșit!” Declarație savuroasă: ”Ne-am apucat de fotbal să ajungem celebri!”

Horațiu Moldovan își toarnă cenușă în cap după Academica Clinceni – Rapid 2-3

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Horațiu Moldovan își toarnă cenușă în cap după Academica Clinceni – Rapid 2-3

Rapid a câștigat duelul cu Academica Clinceni, dar Horațiu Moldovan și-a turnat cenușă în cap. La scorul de 1-1, portarul a gafat, iar ilfovenii au marcat al doilea gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mă bucur că băieții m-au scos. A fost vina mea. Cristi nu are nicio vină. Eu am vina. Nu cred că a fost același meci. Obișnuiesc să stau mai sus, mai ieșit din poartă.

Îmi asum. După etapa a 15-a am greșit probabil neașteptat. La începutul campionatului eram mulțumiți, dar am pierdut puncte cu multe echipe. Sunt o echipă bună, dar au problemele pe care le știu.

(n.r. despre echipa națională) Mă simt mândru și îmi doresc să câștigăm ambele meciuri pentru a ajunge la baraj. E frumos să fie presiune. De asta me-am apucat de fotbal. Să câștigăm, să ajungem celebri”, a declarat Horațiu Moldovan la finalul meciului.

Academica Clinceni – Rapid 2-3 | Giuleștenii au reușit „remontada” cu codașa Ligii 1

Academica Clinceni – Rapid 2-3. Giuleștenii au câștigat meciul cu ultima clasată din Liga 1 după ce au reușit să răstoarne scorul. În urma acestui rezultat, echipa lui Mihai Iosif a urcat pe poziția a cincea, loc care asigură prezența în play-off.

Reclamă

În primele 45 de minute, Rapid a făcut cea mai slabă repriză din acest campionat. Clinceni a deschis scorul după o jumătate de oră, prin Ventura, care a reacționat mai rapid decât toți fundașii rapidiști și a împis balonul în poartă, după ce Moulin ratase un penalty.

Atacanții giuleșteni s-au trezit în partea secundă, dar apărarea lui Mihai Iosif a rămas adormită. Două ce Adrian Bălan a egalat din penalty, din a doua încercare, pentru că Ureche n-a avut două picioare pe linia porții, Rapidul s-a văzut condusă din nou. Cascini, poreclit „Maradona de la Clinceni”, a profitat de o gafă uriașă a lui Horațiu Moldovan și Cristi Săpunaru.

Cascini a urmărit o minge degajată lung de Ureche, pe când Săpunaru, dezorientat, era cu mâna ridicată și cerea ofsaid. Apoi, în mod absolut inexplicabil, Horațiu Moldovan a decis să iasă din poartă și să atace mingea, doar că a ratat intervenția. Cascini a suflat mingea dintre cei doi jucători de la Rapid și a înscris cu toată poarta goală în față.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a mai beneficiat apoi de un penalty, după un fault în careu a lui Paul Pîrvulescu. De această dată, Adrian Bălan nu a avut nevoie să repete execuția și a înscris din prima încercare.

Golul decisiv a venit de la Alexandru Dandea, cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar. Fundașul rapidist a reluat mingea din drop, după o centrare din corner a lui Rareș Ilie. Balonul s-a dus pe colțul lung, iar Ureche n-a mai putut interveni.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
Vezi toate știrile
Citește și