Închide meniul

Academica Clinceni – Rapid 2-3. Giuleștenii au reușit „remontada” cu codașa Ligii 1! Echipa lui Mihai Iosif a urcat pe loc de play-off

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2021, 22:22

Academica Clinceni – Rapid 2-3. Giuleștenii au reușit „remontada cu codașa Ligii 1! Echipa lui Mihai Iosif a urcat pe loc de play-off

Academica Clinceni - Rapid 2-3

SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

În primele 45 de minute, Rapid a făcut cea mai slabă repriză din acest campionat. Clinceni a deschis scorul după o jumătate de oră, prin Ventura, care a reacționat mai rapid decât toți fundașii rapidiști și a împis balonul în poartă, după ce Moulin ratase un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacanții giuleșteni s-au trezit în partea secundă, dar apărarea lui Mihai Iosif a rămas adormită. Două ce Adrian Bălan a egalat din penalty, din a doua încercare, pentru că Ureche n-a avut un picior pe linia porții, Rapidul s-a văzut condusă din nou. Cascini, poreclit „Maradona de la Clinceni”, a profitat de o gafă uriașă a lui Horațiu Moldovan și Cristi Săpunaru.

Cascini a urmărit o minge degajată lung de Ureche, pe când Săpunaru, dezorientat, era cu mâna ridicată și cerea ofsaid. Apoi, în mod absolut inexplicabil, Horațiu Moldovan a decis să iasă din poartă și să atace mingea, doar că a ratat intervenția. Cascini a suflat mingea dintre cei doi jucători de la Rapid și a înscris cu toată poarta goală în față.

Rapid a mai beneficiat apoi de un penalty, după un fault în careu a lui Paul Pîrvulescu. De această dată, Adrian Bălan nu a avut nevoie să repete execuția și a înscris din prima încercare.

Golul decisiv a venit de la Alexandru Dandea, cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar. Fundașul rapidist a reluat mingea din drop, după o centrare din corner a lui Rareș Ilie. Balonul s-a dus pe colțul lung, iar Ureche n-a mai putut interveni.

Reclamă

Academica Clinceni – Rapid 2-3

Min 90: Final de meci! Rapid s-a impus cu 3-2.

Min 85: GOOOL Rapid! Alexandru Dandea a reluat mingea din drop, după o centrare din corner a lui Rareș Ilie. Balonul s-a dus pe colțul lung, iar Ureche n-a mai putut interveni

Min 61: GOOOL Rapid! Adrian Bălan a marcat din penalty, după un fault în careu stupid produs de Pîrvulescu

Reclamă 4 / 0/3

Min 56: GOOOL Academica Clinceni! Horațiu Moldovan a ieșit inexplicabil în afara careului, într-un moment în care Săpunaru era în duel cu Cascini. Cel poreclit „Maradona” de la Clinceni a furat mingea dintre cei doi jucători rapidiști și a înscris cu poarta goală

Min 51: GOOOL Rapid! Ureche l-a faultat în careu pe Ioniță, iar arbitrul a acordat penalty pentru giuleșteni. Adrian Bălan a ratat inițial de la punctul cu var, dar Ureche nu a avut cel puțin un picior pe linia porții. Atacantul oaspeților nu a mai dat greș și a doua oară.

Min 45: Pauză! Clinceni conduce cu 1-0

Min 30: GOOOL Academica! Echipa lui Ionuț Chirilă a deschis scorul după ce Horațiu Moldovan a făcut penalty. Portarul giuleștenilor a reușit să pareze inițial execuția lui Moulin, dar Ventura a înscris pe respingere.

Min 25: Încă o ocazie pentru Clinceni! Cascini a șutat pe spațiul porții adverse, dar Moldovan a respins în corner

Min 12: Prima fază importantă a meciului este a celor de la Clinceni! Cascini a reluat spectaculos, din foarfecă, din interiorul careului, dar mingea s-a dus peste poartă

Min 1: A început meciul

Reclamă

Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Pîrvulescu – Ventura, Moulin – Ion, Cascini, De Amorim – Omoh
Rezerve: Păun, Gardoș, Chandarov, Gavra, Vanzo, Vellios, Cioiu, Kazlauskas, Dumitrache
Antrenor: Ionuț Chirilă

Rapid: Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, Dandea, Junior Morais – Crepulja, Albu – Sefer, Alami, Stahl – Bălan
Rezerve: Drăghia, Costin, Barbu, Marzouk, Demci, Pănoiu, Ilie, Ioniță, Moise
Antrenor: Mihai Iosif

Mihai Iosif: „Echipele au valori apropiate!”

Cu toate că Academica Clinceni este pe ultimul loc în Liga 1, fără victorie în acest sezon, Mihai Iosif e covins că echipa lui nu va avea meci ușor cu elevii lui Ionuț Chirilă.

Jucăm cu ultima clasată, dar părerea mea este că în campionatul nostru sunt trei echipe mai bune, iar cele de la locul 4 în jos sunt de valori apropiate. Categoric ne dorim victoria, suntem neînvinși în deplasare în acest tur de campionat, și sper să fim motivați cu toții să luăm cele trei puncte. Eu cred că ritmul bun l-am ținut pe toată desfășurarea turului de campionat„, a spus Mihai Iosif, la conferința de presă dinaintea meciului.

De cealaltă parte, Rapid a căzut în afara locurilor de play-off după rezultatele slabe din ultima perioadă. Giuleștenii sunt pe poziția a 8-a, cu 23 de puncte.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și