Închide meniul

Academica Clinceni, reacție oficială după scandalul făcut de Ionuț Chirilă. „A venit cu persoane cunoscute din lumea interlopă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 23:31

Academica Clinceni, reacție oficială după scandalul făcut de Ionuț Chirilă. „A venit cu persoane cunoscute din lumea interlopă!

Academica Clinceni, reacție oficială după scandalul făcut de Ionuț Chirilă

as.ro

“În urma materialului video apărut azi în spaţiul public, prin care domnul Ion-Ştefan Chirilă acuză faptul că nu îi este permis accesul în incinta bazei de pregătire, ACS FC Academica Clinceni face următoare precizări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Academica Clinceni, reacție oficială după scandalul făcut de Ionuț Chirilă

În urma rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate şi a multor acte de indisciplină Consiliul Director al ACS FC Academica Clinceni a hotărât, de comun acord cu domnul Ion Ştefan Chirilă, ca pentru o perioadă de 15 zile, domnia sa să nu mai ia parte la activitatea sportivă a clubului nostru. În acest interval, Academica Clinceni a numit în funcţia de director tehnic pe domnul Adrian Falub. Acesta a reuşit într-un timp scurt să redreseze situaţia echipei şi să creeze o atmosferă propice pentru performanţă.

Astăzi, 16 decembrie 2021, în jurul orei 11, domnul Ionuţ Ştefan Chirilă s-a prezentat la poarta bazei sportive însoţit de opt persoane cunoscute din lumea interlopă (legitimate şi identificate de poliţie), şi a blocat accesul jucătorilor în incinta complexului sportiv. Situaţia a degenerat, fiind nevoie de intervenţia poliţiei pentru ca ordinea să fie restabilită”, se arată în comunicat.

Academica Clinceni a precizat că va face plângere către organele abilitate deoarece “interlopii au ameninţat persoane din conducerea clubului”. ŢDomnul Ion Ştefan Chirilă este obligat să respecte indicaţiile conducerii clubului, conform contractului de activitate sportivă semnat. Conducerea clubului a stabilit un program de pregătire care i-a fost transmis. El trebuie să pregătească jucătorii seniori şi chiar jucătorii juniori de perspectivă care pot să debuteze în viitorul foarte apropiat în Liga I. În ceea ce priveşte situaţia preparatorului fizic, Roberto de Filippis, acesta nu s-a mai prezentat la niciun antrenament începând cu data de 1 decembrie 2021. Domnul de Filippis locuieşte în hotelul clubului, la câţiva metri de baza de pregătire, unde beneficiază de cazare şi masă asigurate gratuit. Lipsa dânsului de la şedinţele de antrenament şi jocuri a adus prejudicii echipei. Jucătorii nu au beneficiat în această perioadă de serviciile unui preparator fizic şi astfel au apărut o serie de accidentări”, a adăugat clubul din Clinceni.

Citește și:

Ionuț Chirilă, interzis la antrenamentul Academicii Clinceni

Antrenorul s-a prezentat joi dimineață la baza de antrenament, dar a fost blocat de oamenii de pază la intrare. Chirilă s-a filmat la baza de pregătire de la Clinceni în timp ce paznicii îi interziceau accesul la antrenamentul echipei.

Reclamă

„Nu sunt lăsat să intru în bază să-mi exercit profesia conform contractului de muncă. Executați un ordin? Eu trebuie să-mi fac antrenamentul, dar dumneavoastră nu îmi permiteți să intru la antrenament.

Am antrenament la ora 11:00 cu prima echipă, fiincă sunt antrenorul principal al acestei echipe. Eu m-am prezentat la ora 11:00, dar sunt aici niște domni care nu mă lasă să intru în baza de antrenament. Ca atare, nu-mi pot exercita meserie de antrenor”, a spus Ionuț Chirilă, în videoclipul înregistrat de sine însuși.

La începutul lunii, primarul localităţii Clinceni, Adrian Budeanu, anunţa că antrenorul Ionuţ Chirilă, care refuză să îşi rezilieze contractul cu Academica, va fi suspendat din motive disciplinare. La 4 decembrie, Chirilă a afirmat că are un document conform căruia poate să nu se prezinte la echipă până în 15 decembrie, când urmau renegocieri.

Reclamă 4 / 0/3

Fără Ionuț Chirilă, Academica Clinceni a prins din nou viață. Clubul ilfovean a adunat două victorii și o remiză și speră din nou la salvarea de la retrogradare. În locul lui Chirilă, noii șefi ai Academicii l-au adus pe Adrian Falub.

Recomandări
  • Academica Cliceni, reacție oficială după scandalul făcut de Ionuț Chirilă
  • Acuzații grave la adresa antrenorului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și