Închide meniul
NEWS ALERT

Academica Clinceni, retrogradată direct în Liga 3. Dezastru pentru clubul ilfovean

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 iunie 2022, 17:07

Academica Clinceni, retrogradată direct în Liga 3. Dezastru pentru clubul ilfovean

Academica Clinceni, retrogradată în Liga 3

Jucătorii de la Academica Clinceni și Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) a decis retrogradarea celor de la Academica Clinceni din Liga 1 direct în Liga a 3-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Academica Clinceni a retrogradat în Liga 2 în sezonul precedent, dar CNSL a trimis-o în Liga 3, din cauza unor datorii neplătite către Cristian Gavra, fost fotbalist al clubului, scrie gsp.ro.

Academica Clinceni, retrogradată direct în Liga 3

Academica Clinceni poate fi exclusă din toate competițiile dacă nu achită datoriile până la 15 iulie.

De această situație profită ASU Poli Timișoara, care rămâne astfel în Liga 2, deși pierduse barajul pentru Liga 3 cu FC Brașov.

În sezonul precedent, Academica Clinceni a fost depunctată de mai multe ori din cauza restanțelor neplătite și a încheiat sezonul cu -29 de puncte.

Reclamă

În sezonul 2020-2021, Academica Clinceni a evoluat în play-off-ul Ligii 1, terminând pe poziția a cincea.

Gaz Metan Mediaș s-a desființat

Gaz Metan a ajuns la faliment, după o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar. Formația din Mediaș a încheiat sezonul 2021/2022 numai cu juniori în lot, iar retrogradarea devenise numai o chestiune de timp.

Fotbalul din Mediaș a fost pus pe pauză, însă Eric de Oliveira anunță că lucrurile nu vor sta mult în acest fel. Jucătorul emblematic al Gazului a oferit o veste uriașă, referitoare la renașterea echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 a prezentat noul investitor al clubului. Formația medieșeană se va reînființa sub denumirea de ACS Mediaș 2022. Italianul Giuliano Hulio va fi principalul investitor, în timp ce Eric va ocupa postul de director sportiv. Președintele clubului va fi Ionuț Buzean, anunță gsp.ro.

În poza postată de Eric apare și Cristi Pustai, cel care a antrenat Gaz Metan Mediaș în două rânduri.

„Vom aduce fotbalul din Mediaș acolo unde este locul lui, o echipă curată și sănătoasă. Noi suntem Mediaș! Vă prezint noul investitor al clubului de fotbal ACS Mediaș 2022, Giuliano Hulio. În curând vom face o conferință de presă și vom prezenta noul președinte și noul investitor”, a anunțat Eric, pe contul de Instagram.

Dinamo are și ea probleme mari

Fanii din DDB încearcă să facă rost de finanţare şi cer ajutorul dinamoviştilor cu bani. Îşi doresc să întoarcă din drum aproximativ 1.000 de fani care au oprit finanţarea după prima retrogradare din istoria de 74 de ani a lui Dinamo.

Avem mai multe modalităţi de strângere de fonduri în următoarele două luni. Primul este acela de a readuce membrii în programul DDB. Au fost nemulţumiri, au fost membri careu au decis să plece din program. Sunt şi erori pe care noi le-am comis, dar ei sunt extrem de importanţi pentru noi în această luptă prin care noi vrem să salvăm. La un simplu calcul, 1.000 de membri reveniţi în program înseamnă aproximativ 50.000 de euro. Sumă care va ajuta la salvarea clubului. Noi ne-am propus un target de a reajunge la 10.000 de membri activi în următoarele 2 luni„, a declarat unul dintre liderii din DDB.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și