Închide meniul

Academica Clinceni – Sepsi 0-2. Dezastru pentru trupa lui Chirilă, care rămâne fără victorie în acest sezon din Liga 1!

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2021, 19:20

Academica Clinceni – Sepsi 0-2. Dezastru pentru trupa lui Chirilă, care rămâne fără victorie în acest sezon din Liga 1!

Academica Clinceni - Sepsi

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

  • Academica Clinceni – Sepsi Sfântu Gheorghe 0-2
  • Un nou eșec pentru jucătorii lui Ionuț Chirilă

Academica Clinceni – Sepsi 0-2

Min.  90: Final de meci! Academica Clinceni a suferit o nouă înfrângere și rămâne cu patru puncte, în dreptul ei, în clasamentul Ligii 1. Pentru Sepsi a fost al treilea succes stagional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min.  66: GOOOLLL Sepsi! Ștefănescu a dublat avantajul grupării din Sfântu Gheorghe. A deviat mingea în poartă, din apropiere!

Min.  41: GOOOLLL Sepsi! Nicolae Păun a marcat din centrul careului, cu un șut care nu i-a dat șanse portarului Clinceniului. A reușit primul său gol în Liga 1.

Reclamă

Min. 1: Ventura a primit cartonaș galben după numai 24 de secunde. Slovacul de la Academica a avut o intrare violentă la un adversar și a fost imediat avertizat!

Min. 1: A început meciul

Reclamă

Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Gardoş, Pîrvulescu – Ventura, Moulin – Ion, Cascini, De Amorim – Omoh
Rezerve: Păun, Chandarov, Gavra, Vellios, Cioiu, Dumitrahce, Goma, Filip
Antrenor: Ionuț Chirilă

Sepsi: Niczuly – Radoslav, Ninaj, Mitrea, Ispas – Păun, Eder Gonzales, Achahbar – Ashkovski, Luckassen, Ştefănescu
Rezerve: Began, Tamaş, Ţincu, Chunchukov, Aganovic, Golofca, Dragomir, Fofana, De Sousa
Antrenor: Cristiano Bergodi

Clinceni și Sepsi au prins play-off-ul în sezonul precedent din Liga 1. Ambele echipe au produs atunci rezultate șoc în lupta la titlu, încurcându-le pe rând pe FCSB și CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, situația s-a schimbat dramatic, mai ales la Clinceni. Echipa lui Ionuț Chirilă este ultima clasată din Liga 1, fără victorie în turul sezonului regulat. În plus, echipa ilfoveană are uriașe probleme financiare.

De cealaltă parte, Sepsi, anunțată candidată la titlu la începutul sezonului, a fost eliminată rușinos de Conference League și este abia pe locul 12 în Liga 1, departe de locurile de play-off.

Academica Clinceni nu a putut intra în insolvență

Echipa care a jucat în play-off în ultima ediție de campionat a încercat să preia exemplul lui Dinamo. Dosarul depus la Tribunalul Ilfov a fost însă respins.

Respinge cererea. Admite exceptia inadmisibilitatii. Respinge ca inadmisibila cererea formulată de debitor. Cu drept de a formula apel în termen de 7 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată cf. art. 402 CPC, la data de 18.11.2021„, se arată pe portarul instanțelor de judecată.

Din informațiile AS.ro, jucătorii sunt neplătiți de aproape trei luni. Săptămâna viitoare ar putea să își depună memoriu pentru a deveni liberi de contract. Conducătorii clubului au încercat fără succes să găsească sponsori. S-a ajuns astfel la o „gaură” fără precedent în conturile grupării din Clinceni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi