Închide meniul

Academica Clinceni nu a putut intra în insolvență! Dezastru pentru ultima clasată din Liga 1. Probleme financiare uriașe

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 noiembrie 2021, 20:07

Academica Clinceni nu a putut intra în insolvență! Dezastru pentru ultima clasată din Liga 1. Probleme financiare uriașe

Ionuț Chirilă a antrenat-o în acest sezon pe Academica Clinceni

AS.ro

  • Academica Clinceni nu a primit acceptul de a intra în insolvență
  • Ultima clasată din Liga 1 riscă să intre în faliment

Echipa care a jucat în play-off în ultima ediție de campionat a încercat să preia exemplul lui Dinamo. Dosaru depus la Tribunalul Ilfov a fost însă respins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Academica Clinceni nu poate intra în insolvență

Respinge cererea. Admite exceptia inadmisibilitatii. Respinge ca inadmisibila cererea formulată de debitor. Cu drept de a formula apel în termen de 7 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată cf. art. 402 CPC, la data de 18.11.2021„, se arată pe portarul instanțelor de judecată.

Din informațiile AS.ro, jucătorii sunt neplătiți de aproape trei luni. Săptămâna viitoare ar putea să își depună memoriu pentru a deveni liberi de contract. Conducătorii clubului au încercat fără succes să găsească sponsori. S-a ajuns astfel la o „gaură” fără precedent în conturile grupării din Clinceni.

Reclamă

Academica este singura echipă fără victorie în această ediție a Ligii 1. Trupa lui Ionuț Chirilă a adunat numai patru puncte înainte de startul returului sezonului regulat. Are 4 remize, 11 înfrângeri și 35 de goluri primite.

Citește și:

Gigi Becali anunță că nu va investi la Academica Clinceni

Gigi Becali a anunțat care sunt cele două cluburi din Liga 1 din care va alege dacă va vinde FCSB pentru 10 milioane de euro. Inițial, prima echipă vehiculată a fost Academica Clinceni, dar omul de afaceri a explicat de ce nu o ia în considerare.

Reclamă

Nu mă mut la Clinceni. Păi, eu vreau să iau campionatul sezonul acesta. Mă duc la o echipă clasată între primele 6. Ce, nu e bine la Voluntari? Ați văzut că echipa merge bine.

Și la Botoșani mă pot duce. Nu a spus Valeriu Iftime că vrea să vândă clubul?. Una din astea voi alege, nu mă duc eu în altă parte”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!