Închide meniul

Acuzații dure ale lui Florin Prunea, după ce a fost numit “papagal” de Mircea Rednic: “E un proces cu plăți fictive! ‘Ce mi-ai făcut? M-ai nenorocit!’”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 octombrie 2021, 8:08

Acuzații dure ale lui Florin Prunea, după ce a fost numit “papagal” de Mircea Rednic: “E un proces cu plăți fictive! ‘Ce mi-ai făcut? M-ai nenorocit!”

Florin Prunea, profund impresionat după Sepsi - Bodo/Glimt 2-2

Mediafax Foto Florin Prunea / George Dobre via Hepta

Antrenorul celor de la Dinamo a fost acuzat pe tema comisioanelor pe care fiica sa le-ar lua de pe urma transferurilor făcute. Rednic nu s-a mai abţinut şi a dat de pământ cu Florin Prunea, cel care făcuse afirmaţii grave la adresa acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea a reacționat dur și a lansat acuzații dure la adresa actualului antrenor de la Dinamo.

Ce mi-a spus tatăl unui jucător de la Iași… (n.r. despre Mircea Rednic). Procesul pe rol de la Iași… Ce proces e pe rol la Iași cu plăți fictive făcute de către impresari la trei jucători: Klimavicius, Omoh, Luckassen. La Iași impresarii participau la negocieri. Două peroane dictau: tatăl și fiica!

Și la Dinamo nu îi înțeleg nici pe „Salvatorul” nici pe „Iuda” (n.r. Negoiță și Bălănescu). Dacă vorbesc ăștia doi și dacă dau documentele – eu le-aș da în locul lor – nu sunt articole în codul penal. Ei l-au păcălit cu contractul, că de aia îi spune „Iuda” lui Bălănescu. A semnat un contract pe care nu l-au văzut ca lumea nici el nici fiică-sa. De aia când a ieșit de la Bălănescu din birou vorbea la telefon și țipa „Ce mi-ai făcut? M-ai nenorocit! Tu n-ai văzut clauza aia din contract?”(n.r. Cui îi zicea asta, avocatului?) Nu, Luanei”, a spus Florin Prunea pentru prosport.ro.

Mircea Rednic: “Florin Prunea e un papagal care minte”

Fostul portar a spus, în urmă cu două zile, că omul de afaceri Marian Iuhasz se ocupă acum de plata comisioanelor la Dinamo și că Luana Rednic, impresar și fiica antrenorului Mircea Rednic obișnuia să încaseze sume uriașe de pe urma transferurilor efectuate de Dinamo.

Reclamă

„Se spune că la Dinamo nu se plătesc comisioane, ba se plătesc! Este o singură persoană, un investitor privat care achită (n.r. – Marian Iuhasz), nu cum era înainte, de 10.000 – 15.000 de euro, cum a fost obișnuită Luana”, a acuzat Prunea.

Mircea Rednic nu a rămas dator şi i-a răspuns pe măsură lui Florin Prunea. Antrenorul vrea dovezi şi a spus că-l va da în judecată pe fostul portar. Chiar în Belgia, dacă în România nu i se va face dreptate.

„Prunea minte în privința comisioanelor. Nu știe, nu e informat bine. Ciupește, e un papagal, repetă același lucru. Vorbește de 10, 12, 15.000 euro. Înseamnă că nu a trecut pe la club, deși a fost președinte. Putea să treacă pe la contabilitate, să vadă ce comisioane s-au dat, cine le-a luat.

Reclamă 4 / 0/3

Văd că nimeni nu îi cere dovezi. Dacă el vine cu o hârtie și demonstrează că fiica mea a luat 10.000 euro, eu vă spun acum că îi dau 100.000. Băi Prunea, ai posibilitatea de a câștiga niște bani, mai ales că în ultima perioadă nu i-ai câștigat pe muncă. 150.000 de euro îi dau! Să vină cu dovezi că fiica mea a luat banii ăștia cât am fost eu la Dinamo”, a spus Mircea Rednic într-o conferință de presă.

Recomandări
  • Florin Prunea, acuzații dure la adresa lui Mircea Rednic
  • De unde a pornit tot scandalul

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și