Închide meniul

Adevăratul motiv al ieșirii furibunde a lui Gigi Becali. De ce l-a atacat pe Edi Iordănescu și și-a făcut praf jucătorii. Dezvăluiri despre situația de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2021, 0:05

Reclamă
Adevăratul motiv al ieșirii furibunde a lui Gigi Becali. De ce l-a atacat pe Edi Iordănescu și și-a făcut praf jucătorii. Dezvăluiri despre situația de la FCSB

Pe cine vrea Gigi Becali selecționer la echipa națională

Hepta

În ultima etapă din turul sezonului regulat, FCSB a reușit doar un 0-0 pe terenul lui FC Voluntari, rezultat în urma căruia roș-albaștrii au rămas la opt puncte în urma liderului CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu, despre conflictul dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali

FCSB vine după o perioadă în care a avut aproape jumătate dintre jucătorii de la prima echipă infectați cu Covid-19. Cu toate acestea, Ion Crăciunescu a dezvăluit că Edi Iordănescu și staff-ul lui ar dramatiza prea mult această situație, ceea ce nu-i convine lui Gigi Becali.

„Îmi permiți să mai fac o mică paranteză la FCSB? I-am auzit pe jucători și pe antrenor că în repriza a doua cu Voluntari au fost obosiți. Vezi Doamne, din cauza problemelor care au fost cu COVID.

Eu am înțeles că s-au antrenat, un singur jucător de la FCSB nu s-a putut antrena, Andrei Cordea, iar restul s-au antrenat. Jucătorii au avut condiții și probabil că de asta, știind situația care este, domnul Becali a avut reacția respectivă și a spus: ‘Stai așa, că nu înțeleg'”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

7 victorii consecutive în Liga 1 avea FCSB până la meciul cu FC Voluntari. Până la venirea lui Edi Iordănescu, echipa lui Gigi Becali era în afara locurilor de play-off, iar acum este pe poziția secundă.

Reclamă

Gigi Becali vrea să preia comanda la FCSB

Ceva mai mult de două luni a durat liniștea la FCSB. Gigi Becali a răbufnit la adresa echipei și a criticat jocul formației antrenate de Edi Iordănescu. Finanțatorul roș-albaștrilor nu este mulțumit de ce arată FCSB.

Nu se poate la mine să vină unul să ia bani și să comande el și să-și asume. Se poate doar până în vară. De la vară se face cum vreau eu, cine dă bani comandă. Dacă la fotbal trebuie să dau eu bani și altul să comande, nu vreau! Nu mă interesează să dau bani și să nu pot să comand. Nu mai fac activitatea astea. Dacă dau bani, eu comand. Nu vreau să fiu marele idiot și să dau eu bani și să comande altul. Dacă mă bag, sunt criticat.

Pentru ce să faci? Tu să dai milioane de euro și altul să comande? Unde ai mai văzut așa ceva. Voi sunteți nebuni! Eu m-am luat după voi și am devenit și eu nebun. Am zis că poate aveți dreptate. Dar voi sunteți nebuni. Dacă nu iei campionatul, nu mai iei 20.000 pe euro lună. Ai 5.000 de euro”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali trebuie să plătească o avere dacă se gândește să scape de Edi Iordănescu până la vară. 500.000 de euro este clauza de reziliere a tehnicianului la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și