Închide meniul

Cutremur la FCSB! Gigi Becali vrea să preia comanda! Mesaj dur pentru Edi Iordănescu: ”Dacă dau bani, eu comand!” Cum poate rămâne tehnicianul la echipă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2021, 14:08

Cutremur la FCSB! Gigi Becali vrea să preia comanda! Mesaj dur pentru Edi Iordănescu: ”Dacă dau bani, eu comand!” Cum poate rămâne tehnicianul la echipă

Gigi Becali vrea să preia comanda la FCSB

Profimediaimages

Becali vrea să fie din nou cel care comandă la FCSB, dar nu se poate băga peste antrenorul său. Gigi Becali trebuie să plătească o avere dacă se gândește să scape de Edi Iordănescu până la vară. 500.000 de euro este clauza de reziliere a tehnicianului la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu se poate la mine să vină unul să ia bani și să comande el și să-și asume. Se poate doar până în vară. De la vară se face cum vreau eu, cine dă bani comandă”, a spus Becali la Pro X.

Gigi Becali vrea să preia comanda la FCSB

Becali a rămas fără putere de comandă la FCSB, după ce a venit Edi Iordănescu. Finanțatorul echipei nu mai vrea să stea deoparte de viața formației sale.

Dacă la fotbal trebuie să dau eu bani și altul să comande, nu vreau! Nu mă interesează să dau bani și să nu pot să comand. Nu mai fac activitatea astea. Dacă dau bani, eu comand. Nu vreau să fiu marele idiot și să dau eu bani și să comande altul. Dacă mă bag, sunt criticat.

Pentru ce să faci? Tu să dai milioane de euro și altul să comande? Unde ai mai văzut așa ceva. Voi sunteți nebuni! Eu m-am luat după voi și am devenit și eu nebun. Am zis că poate aveți dreptate. Dar voi sunteți nebuni. Dacă nu iei campionatul, nu mai iei 20.000 pe euro lună. Ai 5.000 de euro”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Edi Iordănescu, obligat să ia campionatul cu FCSB

Singura variantă ca Edi Iordănescu să mai continue pe banca FCSB este să ia titlul. Becali a anunțat că-i va prelungi contractul, dacă acest lucru se va întâmpla, și nu va mai vorbi deloc despre echipă.

Dacă Edi ia campionatul îi prelungesc contractul. Jos pălăria pentru el. Nu mai vorbesc și îi dau primă. Îi fac contract pe câți ani vrea el. Dacă ia campionatul, înseamnă că eu sunt nebunul. Dacă ai rezultate stai pe viață la FCSB. Dacă nu-l va lua, înseamnă că voi sunteți nebun și eu normal”, a răbufnit Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și