Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Ciprian Deac şi Andrei Burcă nu au mai ajuns la FCSB. „Acolo e împărat”. Explicaţii inedite ale lui Mihai Stoica

Reclamă

Publicat: 16 septembrie 2021, 8:27

Adevăratul motiv pentru care Ciprian Deac şi Andrei Burcă nu au mai ajuns la FCSB. „Acolo e împărat. Explicaţii inedite ale lui Mihai Stoica

Ciprian Deac şi Andrei Burcă au fost pe lista lui FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a explicat de ce nu a ajuns Deac la FCSB

Gigi Becali a anunțat în mai multe rânduri că ar fi putut să-i aducă la FCSB pe Deac și Burcă. Patronul de la FCSB susține că din cauza sfaturilor primite de la anumite persoane a ratat mutările celor doi. Mihai Stoica, unul dintre oamenii cu care s-a consultat Becali, a venit cu explicații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM susține că, din informațiile sale, Ciprian Deac nu s-ar fi adaptat la București. Managerul de la FCSB susține că, în locul lui Andrei Burcă, l-a preferat pe Miron. Acesta din urmă, a fost căpitanul FCSB, în lipsa lui Tănase.

De ce nu l-a dorit Mihai Stoica pe Burcă

Mi se mai pune în cârcă și că n-a ajuns Deac la Steaua (n.r. – FCSB). Am discutat cu foarte multe personaje și mi-au spus că Deac nu mai e Deac dacă pleacă din Cluj, în Cluj e împărat.

Mi se reproșează că nu l-am vrut pe Burcă. În opinia mea, Miron e mai bun decât Burcă. Miron are capul gras, dar nu e gras. Cântarul nostru costă 4.500 de euro și spune grăsimea, echilibrul muscular. Vârsta lui biologică e de 12 ani„, susține Mihai Stoica.

Jefte Bentacor, ratat de Mihai Stoica şi Gigi Becali

Jefte Betancor este jucătorul care face senzație în Liga 1, în acest sezon. Atacantul spaniol a fost adus de Hagi de la Voluntari. MM își reproșează faptul că nu l-a urmărit suficient încât să îl propună lui Becali.

Reclamă

Îmi reproșez zi de zi că nu l-am văzut pe Jefte Betancor la Voluntari și că nu l-am urmărit. Mă oftic non-stop când îl văd la Hagi„, a recunoscut Mihai Stoica la digisport.ro.

28 de ani are Betancor, fiind cotat la 500.000 de euro. Spaniolul a marcat 7 goluri, în primele 8 jocuri ale sezonului, în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și