Închide meniul
Video

Adevăratul motiv pentru care Ongenda a refuzat oferta lui Gigi Becali: „Mi-a promis asta!” Detalii despre ofertele uriaşe primite de starul de la Botoşani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2021, 0:38

Gigi Becali a fost refuzat de Hervin Ongenda

Hepta

Starul de la Botoşani, care a jucat în trecut şi la PSG, a refuzat oferta lui Gigi Becali, deşi aceasta era una uriaşă. Hervin Ongenda a venit prima dată la FC Botoşani în 2018, de la Real Murcia. A stat până la începutul anului 2020, când şi-a încercat norocul la Chievo Verona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu s-a adaptat şi s-a întors în septembrie 2020 la Botoşani. De această dată, Ongenda vrea să îşi ducă contractul la bun sfârşit. Aceasta este şi promisiunea pe care i-a făcut-o lui Marius Croitoru şi adevăratul motiv pentru care a refuzat oferta lui Gigi Becali.

A doua oară când s-a întors, a semnat cu noi pe 2 ani de zile şi acum, în ciuda ofertelor pe care le-a avut, a zis ‘Marius, mă ţin de promisiune! Ce n-am reuşit să fac în primul an, când ţi-am promis că rămân cu tine, acum rămân până la sfârşitul contractului, indiferent de oferta care vine’.

Da (n.r. – a avut ofertă de la FCSB). Ei, a avut de la mai multe echipe, nu numai de la FCSB a avut ofertă concretă în România. Nu vreau să fac public numele celorlalte echipe. A spus clar nu şi, credeţi-mă, era o ofertă peste nivelul Ligii 1, din punct de vedere financiar„, a spus Marius Croitoru în exclusivitate la Antena Sport.

Gigi Becali a oferit 400.000 de euro și procente la un eventual viitor transfer pentru FC Botoșani, în schimbul lui Hervin Ongenda. Mai mult, 20.000 de euro pe lună ar fi încasat Ongenda dacă ar fi ajuns la FCSB.

Reclamă

Marius Croitoru: „Nu sunt pregătit să îl pierd pe Ongenda”

Marius Croitoru spune că nu este pregătit să rămână fără Ongenda. Francezul i-a încântat pe scouterii veniţi să îl urmărească la meciul cu Dinamo şi ar putea primi la iarnă o ofertă tentantă. Ongenda a reuşit să marcheze în partida cu Dinamo, câştigată de FC Botoşani, scor 2-1.

Pregătit nu sunt (n.r. – să îl piardă pe Ongenda în iarnă). Am înţeles că au venit câţiva scouteri să îl urmărească la meciul cu Dinamo, au fost impresionaţi de el. Un jucător ca Ongenda este greu de ţinut, mai ales la o echipă la Botoşani„, a mai spus Marius Croitoru.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! „Campionii, campionii” se strigă din tribune 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și