Închide meniul

Adevărul despre transferurile lui Deian Sorescu și Paul Anton. În ce condiții pot pleca de la Dinamo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 mai 2021, 23:02

Adevărul despre transferurile lui Deian Sorescu și Paul Anton. În ce condiții pot pleca de la Dinamo

Deian Sorescu şi Paul Anton, în tricoul celor de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adevărul despre transferurile lui Sorescu și Anton. Aceștia vor rămâne alături de „câini” și în stagiunea următoare, dacă ofertele primitele pentru ei nu vor fi pe placul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adevărul despre transferurile lui Sorescu și Anton

Totul a fost dezvăluit de Mario Nicolae, managerul general din Ștefan cel Mare. Deian Sorescu poate pleca doar pentru 1 milion de euro. În cazul lui Anton, nici nu se pune problema de transfer pe o sumă precum 200.000 de euro.

„Anton mai are un an de contract cu noi, nu este adevărat că i-am dat o hârtie prin care poate să plece dacă vine un club și plătește 200 de mii de euro.

În cazul lui Deian Sorescu, el are o hârtie prin care se poate transfera pentru un milion de euro, dar e ceva mai vechi, dintr-o perioadă când echipa avea mari dificultăți, a fost o problemă de comunicare. Dar nu există nicio ofertă pentru niciun jucător de la Dinamo”, a declarat Mario Nicolae, la Digi Sport.

Sorescu și Anton sunt oameni de bază în primul „11” la Dinamo. Aceștia au ajutat din plin la salvarea „câinilor” de la retrogradare, reușind împreună 12 goluri și tot atâtea assist-uri în acest sezon de Liga 1.

Reclamă

Deian Sorescu: „Nu mai sunt dorit!”

Deian Sorescu se poate transfera la orice echipă care este dispusă să plătească un milion de euro pentru el. Căpitanul lui Dinamo a anunțat că, în cazul în care „câinii” vor accepta o ofertă din România, pentru el este echivalentul cu invitația la plecare.

Nu ştiu, mi-ar fi greu, sunt căpitanul lui Dinamo şi mi-ar fi greu să mă duc la altă echipă. Am primit acea foaie şi dacă cineva va achita acea clauza chiar şi din România, înseamnă că nu mai sunt dorit sau poate sunt dorit în altă parte”, a spus Sorescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Sorescu acuză desele schimbări de jucători şi antrenori din Ştefan cel Mare şi îi acuză pe oamenii lui Cortacero. „M-am obişnuit să se schimbe la fiecare perioadă de transferuri mai mult de 10 jucători, aşa că vom vedea ce va fi. Această salvare e ca şi un campionat câştigat pentru noi”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și