Închide meniul
Video

Adi Mutu, nervos la conferinţă. „Nu sunt pupincurist! Dacă trebuie să învăț imnul, o voi face!”. Ce a spus despre trecutul său dinamovist: „Aș pupa fără probleme steagul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2022, 13:33 / Actualizat: 3 martie 2022, 16:41

Adi Mutu, dispus să sărute steagul Rapidului

AS.ro

Mutu a avut dificultăți încă din momentul în care a semnat. Daniel Pancu și Marius Șumudică au avut reacții vehemente după numirea celui care a jucat în tricoul lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mutu: „Dacă cineva îmi spune să pup steagul, l-aș pupa fără probleme”

Am o experiență necesară și pot să gestionez o relație cu suporterii Rapidului, care sunt foarte fiebinți, foarte pasionali. Dacă trebuie să învăț imnul, o voi face. Eu nu cer să mi se strige numele. Dacă voi obține rezultate, o voi face. Încet încet prin munca mea vreau să câștig și recunoștința și simpatia lor. Nu am jucat la Rapid, eu cred că cel mai mult sunt florentin, acolo am jucat cel mai mult. Eu sunt un antrenor al românilor, nu mă identific cu nicio echipă. Vreau să fac o echipă bună.

Când eram jucător nu m-am gândit că o să fiu antrenorul Rapidului. Pasiunea pentru Rapid este fantastică, dar când o duci la extrem nu e foarte bine. Eu nu mă gândeam că o să devin antrenor. Respect Rapidul, voi da 100%, nu cer nimănui nimic, sper să câștig această recunoștință„, a declarat Adi Mutu la conferința de presă.

Adi Mutu a recunoscut că ar repeta gestul făcut de Dan Petrescu, care a sărutat steagul Rapidului în 2004.

Dacă cineva îmi spune să pup steagul, l-aș pupa fără probleme. Nu sunt un pupincurist, nu o fac ca să mă pun bine nu suporterii. Nu sunt genul să mă dau bine, eu reprezint Rapidul în momentul acesta. Sunt al României! Dacă eu merit să mi se strige numele, înseamnă că am făcut rezultate. Eu am vorbit cu șefii galeriei și nu au niciun fel de problemă cu mine„, a declarat cel mai bun marcator din istoria naționalei României, care este la egalitate cu Gică Hagi.

Reclamă

Toate detaliile contractului lui Adrian Mutu la Rapid

Adrian Mutu va avea un salariu lunar de 10.000 de euro şi a semnat cu Rapid pe un an şi jumătate, susţine gsp.ro. Mutu şi-a dat acordul să vină în Giuleşti de câteva zile, dar aştepta anunţul oficial al plecării lui Iosif.

Adrian Mutu a antrenat-o ultima oară chiar pe FC U Craiova 1948, adversara Rapidului de marți seară.

Fostul internațional a fost prezent în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la partidă pentru a-și urmări la lucru viitoarea echipă. Înaintea experienței de la FC U Craiova 1948, Mutu a mai pregătit echipa a doua a celor de la Wahda, precum și naționala U21 a României.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu, mesaj uluitor după ce Adi Mutu a fost numit antrenorul Rapidului

Pancu și-a ieșit din minți și le-a transmis fanilor că nu se mai identifică cu această echipă. Mesajul este unul cel puțin surprinzător.

Am renunțat la o mulțime de lucruri pentru Rapid (financiar, profesional, familial),am fost gata sa mor(la propriu) pe teren pentru Rapid,am promovat mereu Rapidismul in modul in care îl vedeam eu (CURAT).

Decizia luată astăzi e total împotriva principiilor Rapidului(așa cum îl văd eu). Nu ma regăsesc și nu ma identific cu Rapidul acesta, noul stadion trebuia inaugurat cu unul din familia RAPID (nu am nimic împotriva lui Mutu, dimpotrivă). Astăzi ma simt ca și cum mi-a murit un părinte și îmi adresez tot mai des întrebarea: OARE a MERITAT???„, a transmis Daniel Pancu pe contul său de Instagram.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și