Închide meniul

Adrian Mutu a fost prezentat la Rapid! Primele declaraţii ale „Briliantului”: „Rapid are un spirit puternic, unic în România, dar nu cred că este un criteriu pentru aducerea unui antrenor”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2022, 13:24

Adrian Mutu a fost prezentat la Rapid! Primele declaraţii ale „Briliantului: „Rapid are un spirit puternic, unic în România, dar nu cred că este un criteriu pentru aducerea unui antrenor

Adrian Mutu, reacţie savuroasă când a fost întrebat de Rareş Ilie

Captură Antena 1

„Sunt foarte bucuros că sunt aici, simt o mare responsabilitate pe umerii mei. Voi da 100% pentru acest club și voi încerca să pun umărul la redresarea echipe. În ultimul timp nu a avut un parcurs cum și-au dorit suporterii. Am făcut ieri primul antrenament, cred că avem un grup cu care putem face lucruri frumoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt un antrenor profesionist și nu cred că un criteriu de a te duce la un club trebuie să fii un suporter sau rapidist adevărat, în cazul de față. Rapid are un spirit puternic, unic în România, dar nu cred că este un criteriu pentru aducerea unui antrenor.

Nu vreau să discut ce a spus Pancu. În meseria asta se strică și niște prietenii, nu a fost alegerea mea. Atunci când am fost ales, atât patronul, cât și președintele, au avut niște criterii pentru care m-au ales. Important e să avem rezultate și să ducem Rapidul acolo unde îi este locul”, a declarat Adi Mutu la conferința de presă.

Mesajul dur al lui Daniel Pancu, după numire lui Adrian Mutu antrenor la Rapid

Daniel Pancu a răbufnit după ce Adi Mutu a fost alegerea lui Victor Angelescu pentru a fi antrenorul Rapidului. Atacantul de legendă al giuleștenilor a avut o reacție de necrezut și nu își explică de ce a fost adus, în locul lui Mihai Iosif, un tehnician cu trecut dinamovist.

„Am renunțat la o mulțime de lucruri pentru Rapid (financiar, profesional, familial),am fost gata sa mor(la propriu) pe teren pentru Rapid,am promovat mereu Rapidismul in modul in care îl vedeam eu (CURAT).

Reclamă

Decizia luată astăzi e total împotriva principiilor Rapidului(așa cum îl văd eu). Nu ma regăsesc și nu ma identific cu Rapidul acesta, noul stadion trebuia inaugurat cu unul din familia RAPID (nu am nimic împotriva lui Mutu, dimpotrivă). Astăzi ma simt ca și cum mi-a murit un părinte și îmi adresez tot mai des întrebarea: OARE a MERITAT???„, a transmis Daniel Pancu pe contul său de Instagram.

Mihai Iosif, lăudat de Victor Angelescu

Patronul Rapidului a vorbit despre schimbarea de antrenor și i-a mulțumit lui Mihai Iosif, cel care a ajutat echipa să promoveze în Liga 1.

„Vreau să-i mulțumesc pe această cale lui Mihai Iosif pentru perioada petrecută la club. Îmi este un prieten drag, având rezultate senzaționale. Asta e viața de antrenor. Îi urez succes și știu că va rămâne unul dintre noi.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu este alegerea pe care am făcut-o împreună cu Daniel Niculae, avem foarte mare încredere în el. Nouă ne-a plăcut foarte mult ce tip de antrenor este, stilul de joc. E un antrenor care poate să se impună foarte bine în vestiar. Este cea mai bună variantă, sperăm să rămână cât mai mult la Rapid”, a declarat Victor Angelescu la conferința de presă.

Toate detaliile contractului lui Adrian Mutu la Rapid

Adrian Mutu va avea un salariu lunar de 10.000 de euro şi a semnat cu Rapid pe un an şi jumătate, susţine gsp.ro. Mutu şi-a dat acordul să vină în Giuleşti de câteva zile, dar aştepta anunţul oficial al plecării lui Iosif.

Adrian Mutu a antrenat-o ultima oară chiar pe FC U Craiova 1948, adversara Rapidului de marți seară.

Fostul internațional a fost prezent în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la partidă pentru a-și urmări la lucru viitoarea echipă. Înaintea experienței de la FC U Craiova 1948, Mutu a mai pregătit echipa a doua a celor de la Wahda, precum și naționala U21 a României.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și