Închide meniul

Adi Popa, mesaj clar pentru Gigi Becali: „FCSB nu a fost niciodată Steaua”. Ce a spus despre jignirile patronului FCSB

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2023, 16:42

Reclamă
Adi Popa, mesaj clar pentru Gigi Becali: „FCSB nu a fost niciodată Steaua. Ce a spus despre jignirile patronului FCSB

Adi Popa, mesaj clar pentru Gigi Becali

Adi Popa, în tricoul lui FCSB / Profimedia

Adi Popa, mesaj clar pentru Gigi Becali. Chiar dacă a evoluat atât la FCSB în două rânduri, dar şi la CSA Steaua, „Motoreta” a avut un mesaj clar în ceea ce priveşte scandalul dintre Armată şi patronul FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popa este convins că FCSB nu a fost niciodată Steaua, nici măcar pe vremea când a evoluat în tricoul echipei lui Gigi Becali.

Adi Popa, mesaj clar pentru Gigi Becali: „FCSB nu a fost niciodată Steaua”

Adi Popa este convins că FCSB, echipa patronată de Gigi Becali şi pentru care a evoluat de două ori, nu a fost niciodată Steaua. Ajuns la 35 de ani, Popa a declarat că FCSB nu poate fi continuatoarea Stelei:

„Nu a fost niciodată (n.r. când va redeveni FCSB Steaua?). Legal, instanțele o spun, nu o spun eu. Nu au fost niciodată. Ei sunt SC FC FCSB, înființați în 2013. Asta spun cei de la Registrul Comerțului. Adică nu o spun eu sau altcineva de la CSA sau de la FCSB”, a declarat Adi Popa, la pentru „Un Podcast”.

De asemenea, Adi Popa nu a uitat nici de declaraţiile făcute de Gigi Becali şi Mihai Stoica din 2021, după remiza celor de la FCSB cu Academica Clinceni, scor 2-2. Adi Popa, dar şi Raul Rusescu şi Cristi Tănase, foşti jucători de la FCSB care evoluau la momentul respectiv pentru formaţia din Clinceni, au fost jigniţi de conducătorii de la FCSB:

Reclamă

„Chiar am fost jignit că mi-am făcut treaba corect pe teren. Numai în România se întâmplă asta. La meciul FCSB cu Clinceni, când am făcut acel 2-2 și am fost jignit în ultimul hal. Dar asta e România. Când îți faci treaba se apelează la asta.

Și MM, și Gigi m-au făcut că dacă nu mă luau, împingeam roaba pe șantier. Pe mine, pe Ruse, pe Tănase, dar, na, am îndrăznit să ne facem datoria și să jucăm un meci corect”, a mai spus Adi Popa, potrivit sursei mai sus menţionate.

Adi Popa a semnat cu Concodria Chiajna. Fotbalistul a revenit la formația ilfoveană

Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna. Fostul jucător al celor de la CSA Steaua a decis să rămână în Liga a 2-a, pentru a se bate la promovare alături de echipa ilfoveană.

Reclamă 4 / 0/3

„Motoreta” a revenit la Concordia Chiajna din postura de jucător liber de contract, după ce acesta nu și-a prelungit contractul cu echipa Armatei, care nu are drept de promovare în Liga 1.

„Motoreta” a revenit la formația ilfoveană, echipă pentru care a mai jucat în perioada 2010-2012. În perioada petrecută la „vulturii verzi”, Popa a promovat cu echipa în Liga 1, în sezonul 2010-2011. Anunțul revenirii acestuia a fost făcut de oficialii clubului, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și