Închide meniul

Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna. „Motoreta” rămâne în Liga a 2-a

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 18:20

Reclamă
Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna. Motoreta” rămâne în Liga a 2-a

Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna

Adrian Popa, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna. Fostul jucător al celor de la CSA Steaua a decis să rămână în Liga a 2-a, pentru a se bate la promovare alături de echipa ilfoveană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Motoreta” a revenit la Concordia Chiajna din postura de jucător liber de contract, după ce acesta nu și-a prelungit contractul cu echipa Armatei, care nu are drept de promovare în Liga 1.

Adi Popa a semnat cu Concodria Chiajna. Fotbalistul a revenit la formația ilfoveană

„Motoreta” a revenit la formația ilfoveană, echipă pentru care a mai jucat în perioada 2010-2012. În perioada petrecută la „vulturii verzi”, Popa a promovat cu echipa în Liga 1, în sezonul 2010-2011. Anunțul revenirii acestuia a fost făcut de oficialii clubului, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„BUN VENIT, ADRIAN POPA!

Clubul Sportiv Concordia Chiajna si Adrian Popa au semnat un contract valabil pana la data de 30.06.2024. Acesta a evoluat in ultimele doua sezoane in liga 2 la CSA Steaua Bucuresti.

Reclamă

Adrian Popa a bifat in CV echipe precum FC Timisoara II, Gloria Buzau, Universitatea Cluj, Steaua Bucuresti, FC Reading, FC Al-Taawon, Ludogoret Razgrad, FCSB, FC Voluntari, Academica Clinceni, CSA Steaua Bucuresti si Concordia Chiajna.

Mijlocasul in varsta de 34 ani, a mai evoluat la Concordia Chiajna in perioada 2010-2012, club cu care a reusit promovarea in Liga 1 in sezonul 2010-2011.
Adrian Popa a imbracat tricoul echipei nationale a Romaniei de 24 de ori, reusind sa marcheze de 4 ori.

La capitolul trofee castigate acesta are o colectie impresionanta de 3 titluri de Campion al Romaniei cu Steaua Bucuresti, un titlu de Campion al Bulgariei cu Ludogoret Razgrad, 2 Cupe ale Ligii Profesioniste ale Romaniei cu Steaua Bucuresti, 2 Cupe ale Romaniei cu FCSB si Steaua Bucuresti si o Supercupa a Romaniei cu Steaua Bucuresti.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul nostru ii ureaza BUN VENIT si ii doreste sa aiba parte de evolutii excelente in tricoul „vulturilor verzi”, alaturi de colegi si staff-ul tehnic!”, este mesajul postat de oficialii ilfoveni, pe pagina de Facebook a clubului.

Adi Popa, declaraţie genială despre Gabi Tamaş

Adi Popa a făcut o declaraţie genială despre Gabi Tamaş. Adi Popa şi Gabi Tamaş vor face echipă la Concordia Chiajna pentru a lupta pentru promovare.

Adi Popa a rămas uimit de condiţia fizică pe care o are Gabi Tamaş la vârsta de 39 de ani. Popa îl compară pe Tamaş cu…vinul.

„Din punct de vedere fizic e top. Parcă e ca vinul! Ai nevoie de jucători ca Tamaş, cu talie, cu experienţă. Îl vedem şi pe Săpunaru ce face la Rapid. Sunt din ce în ce mai rari astfel de jucători”, a spus Adi Popa într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport.

La 34 de ani, Adrian Popa nu se gândeşte la retragerea din fotbal. Vrea să mai joace cel puţin 2 ani.

„Mi-e şi frică de clipa în care mă las pentru că nu m-am gândit cum va arăta o zi când mă trezesc şi nu mai trebuie să merg la antrenament. Vrea să mai joc minimum 2 ani”, a mai spus Adi Popa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și