Închide meniul

Adi Popa pune tunurile pe Dinamo: „Să nu mai joace în Liga 1! Ar trebui să existe depunctări!” Fostul jucător al FCSB, revoltat după intrarea în insolvenţă a „câinilor”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 iulie 2021, 8:26

Adi Popa pune tunurile pe Dinamo: „Să nu mai joace în Liga 1! Ar trebui să existe depunctări! Fostul jucător al FCSB, revoltat după intrarea în insolvenţă a „câinilor

Adi Popa

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Motoreta” crede că Federaţia Română de Fotbal trebuie să ia măsuri urgente pentru cluburile care intră în insolvenţă. Popa este ferm convins că echipele aflate în această situaţie nu ar mai trebuie să evolueze în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa pune tunurile pe Dinamo: „Să nu mai joace în Liga 1!”

„Nu mi se pare corect ca un club să acumuleze 5 ani datorii, după să bage insolvență și să scape de datorii. După iar trec 5 ani, iar acumulezi datorii și iar bagi insolvență. Nu mi se pare corect față de adversare. Jucătorii se trezesc că mai încasează 10% după 7-8 luni de muncă. Toți au rate, familii, nu e în regulă.

Eu sunt mai radical de fel, FRF nu ar trebui să mai permită echipelor în insolvență să joace în Liga 1. Altfel ar veni jucătorul la stadion dacă ar fi plătit la zi, nu ar mai merge nimeni la comisii. În România, dacă nu accepți cuțitul în coaste ajungi jucător-problemă. Puține echipe din România plătesc salariile la zi. Unele echipe te duc cu zăhărelul câteva luni, până vin drepturile TV, după care vine insolvența și nu mai poți face nimic.

Dacă depui memoriu în timpul sezonului, ești trimis să te antrenezi separat și tot tu ai de pierdut. Se stă destul atunci când depui memoriu. Te judeci 3-4 luni pentru banii tăi. Ar trebui să existe depunctări, două sau trei puncte, pentru fiecare 15 zile de neplată a salariilor”, a spus Adi Popa la Digi Sport.

Citește și:

„Cortacero a cedat acţiunile!” Dorin Şerdean va fi acţionar majoritar la Dinamo. „Am fost în Spania şi am semnat”

Dorin Şerdean a confirmat că va prelua controlul pachetului majoritar de acţiuni la Dinamo, după ce a semnat un acord cu Pablo Cortacero. Spaniolul poate anula însă acordul dacă face infuzia de capital promisă de mult timp. Dorin Şerdean a explicat că a ajuns la un acord cu Cortacero, prin care spaniolul s-a angajat să cedeze pachetul majoritar de 72% din acţiuni.

Reclamă

„Am fost în Spania și am semnat un acord cu Cortacero! Este un prim pas, dar sunt necesare și alte etape în următoarea perioadă. Cortacero a întârziat să facă infuzia de capital și a cedat acțiunile. Am arătat bunele intenții, se deblochează situația, dar e nevoie de bani la Dinamo.

Cortacero nu a fost de acord cu intrarea în insolvență, dar acum nu avem ce face, este o decizie și trebuie să o respectăm. Dacă ai bani, insolvența nu este o problemă. Fără bani, o să îi fie însă foarte greu lui Dinamo”, a spus Dorin Șerdean, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adi Popa pune tunurile pe Dinamo
  • Fostul jucător al FCSB, revoltat după intrarea în insolvenţă a „câinilor”

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și