Închide meniul

Adrian Bumbescu, anunţ uluitor în direct la TV: „Din ce ştiu eu, doi ani de zile CSA Steaua nu va putea promova în Liga 1”

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 20:35 / Actualizat: 30 mai 2021, 23:00

Adrian Bumbescu, anunţ uluitor în direct la TV: „Din ce ştiu eu, doi ani de zile CSA Steaua nu va putea promova în Liga 1

Hepta

Adrian Bumbescu, anunţ bombă după promovarea CSA Steaua în Liga 2

Adrian Bumbescu, despre promovarea CSA Steaua în Liga 1. Acesta a spus că CSA Steaua nu poate realiza acest obiectiv mai devreme de doi ani, imediat după ce echipa a reuşit promovarea în Liga 2. Şeful Centrului de Copii și Juniori al CSA Steaua a anunţat că echipa nu poate promova în Liga 1 pentru că societatea nu a fost privatizată şi aparţine Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Bumbescu, despre promovarea CSA Steaua în Liga 1: „Nu putem doi ani”

N-am depus de la început un proiect pentru Liga 1. Din ce știu eu, doi ani de zile nu vom putea promova. Societatea va fi privatizată, dar nu s-au făcut alte demersuri necesare.

Nu se întâmplă nimic dacă rămânem în Liga 2, am jucat noi atâta timp în Liga 4. Avem suporterii alături, sperăm să vină Piţurcă lângă noi, aşa cred până la urmă. Nu financiar, să ne ajute în proiect„, a spus Adrian Bumbescu la Digisport.

Reclamă

În statutul FRF se spune că „se permite promovarea în Liga 1 a cluburilor de drept public, după ce acestea își vor cesiona activitatea către un club de drept privat cu cel puțin un sezon competițional anterior obținerii dreptului de promovare”.

CSA Steaua a promovat în Liga 2

CSA Steaua a promovat, duminică, în Liga a 2-a, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa CS Afumaţi, în manşa a doua a barajului pentru eşalonul secund. În tur, CSA Steaua s-a impus cu scorul de 2-0.

Reclamă

Au marcat Călinţaru ‘3 şi Pacionel ’90 (penalti) pentru învingători, respectiv Popa ’45 pentru învinşi.

A fost un meci greu. A plouat destul de tare, dar băieţii şi-au făcut treaba. Există presiune, a fost foarte mare. Aproape că ne-au dat lacrimile când ne-au aşteptat suporterii la stadion. Trebuie să merg să-mi fac o revizie, să văd cum stau cu sănătatea pentru că nu a fost uşor. Aveam încredere în băieţi, dar în fotbal orice se poate întâmpla. Important e să se bucure băieţii. Le mulţumesc că m-au suportat. Am avut ieşiri necontrolate, vreau să plec în vacanţă”, a spus Daniel Opriţa la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB