Închide meniul

Adrian Ilie, revenire spectaculoasă în Liga 1. Ce club preia ”Cobra”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2021, 8:51

Adrian Ilie, revenire spectaculoasă în Liga 1. Ce club preia ”Cobra”

Adrian Ilie, în duel cu 3 portughezi

Getty

Conform prosport.ro, Adrian Ilie va avea mână liberă la Clinceni, dar și un obiectiv ce la prima vedere pare imposibil, salvarea de la retrogradare. Primul pas a fost făcut, din punctul lui de vedere: Flavius Stoican îl va înlocui pe Ionuț Chirilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima misiune pe care o are Adi Ilie este să îl convingă pe Chirilă să plece fără mari pretenții financiare. În acest moment, aceste cere banii până la finalul contractului întins pe doi ani. El câștigă lunar 7000 de euro.

Citește și:

Adrian Ilie s-a făcut agent de jucători

În ultima perioadă, Adrian Ilie a fost implicat constant în fotbal, el fiind agent de jucători. Din păcate, el lucrează puțin în fotbalul românesc.

”Sunt implicat în impresariat, lucrez mai puțin în România, mai mult în străinătate. L-am dus, de exemplu, pe Derlis Gonzalez la Dinamo Kiev, de la FC Basel, transfer de zece milioane de euro.

Eu n-am luat bani de la jucător, doar de la clubul la care l-am dus, în jur de cinci la sută. El avea un alt impresar, dar cred că el îi lua din contractul fotbalistului. Eu am fost mereu cu Giovanni și niciodată nu mi-a luat bani din contractul meu”, spunea recent ”Cobra”, pentru gsp.ro.

Reclamă

Adrian Ilie, 6 trofee câştigate alături de Steaua

Adrian Ilie a câştigat şase trofee alături de Steaua, trei titluri în Liga 1, o Cupă a României şi două Supercupe ale României. El a fost jucătorul roş-albaştrilor în perioada 1993-1996.

După Steaua, Ilie, considerat unul dintre cei mai talentaţi atancanţi români, a mai trecut pe la Galatasaray, Valencia, Alaves, Beşiktaş şi Zurich. Pentru naţionala României, Cobra a marcat 13 goluri în 55 de selecţii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și