Închide meniul

Adrian Mihalcea dă dispărut un jucător de la Dinamo. ”N-a mai dat niciun semn de viață”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 mai 2020, 18:19

Adrian Mihalcea dă dispărut un jucător de la Dinamo. ”N-a mai dat niciun semn de viață”

Captură Facebook

Adrian Mihalcea dă dispărut un jucător de la Dinamo. ”N-a mai dat niciun semn de viață”

Adrian Mihalcea a oferit detalii despre situația jucătorilor și spune că Mamoutou N'Diaye este de negăsit, el fiind singurul fotbalistul care lipsește din lot. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mihalcea: ”N'Diaye e un caz special”

”Toți băieții sunt OK. Skovasja a sosit de trei zile alături de noi. A stat alături de copil, care a fost răcit, a făcut testul COVID-19, totul e în regulă, deja e la antrenamente. Ehmann a sosit vineri în țară, din Germania, va sta în carantină la domiciliu, conform protocolului, va efectua și testul, apoi se va alătura pregătirilor.

 N'Diaye e un caz special. N-a mai dat niciun semn de viață! Când va ajunge, va fi preluat de domnul Alexandrescu, de la Relații Internaționale, și va urma aceeași pași ca și Ehmann”, a spus Mihalcea, pentru GSP.

Mihalcea a rezolvat o problemă importantă de la Dinamo

Adrian Mihalcea a rezolvat una dintre cele mai mari probleme de la echipă. Antrenorul câinilor i-a convins pe majoritatea jucătorilor care deveneau liberi de contract pe 30 iunie să îşi prelungească înţelegerea cu clubul, în cazul în care actualul sezon al Ligii 1 se va prelungi până în august.

Unul dintre cei care au acceptat propunerea clubului este italianul Mattia Montini.

Reclamă

”Da, eu m-am pus de acord cu Dinamo pentru ca înțelegerea să fie valabilă până la finalul ultimei partide a campionatului. După, dacă voi mai fi dorit în continuare și mi se va face o ofertă, atunci vom vorbi, e altă discuție. Până atunci, ne antrenăm la Săftica, fără a avea contacte. Ne bucurăm și de minge, o avem la picioare. Păstrăm distanța unul de celălalt și ne antrenăm foarte bine. O să vedem ce facem când trecem la nivelul următor", a spus Montini pentru sursa citată.

Cei 10 în cauză erau Montini, Fabbrini, Puljici, Mrlzjak, Ioan Filip, Kostrna, Kilyen, N'Diaye, Șerban și Moldoveanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și