Închide meniul

Adrian Mihalcea, dezlănțuit după ce Dinamo a retrogradat: „Am văzut jucători morți pe teren! Știi că vii la un club mare, indiferent dacă ești mercenar!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 mai 2022, 17:25

Adrian Mihalcea, dezlănțuit după ce Dinamo a retrogradat: „Am văzut jucători morți pe teren! Știi că vii la un club mare, indiferent dacă ești mercenar!

Adrian Mihalcea, dezlănțuit după retrogradarea lui Dinamo

Adrian Mihalcea, în timpul unui interviu / Facebook

Adrian Mihalcea s-a dezlănțuit după ce Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a, pentru prima oară în istorie. Fostul atacant al „câinilor” a răbufnit la adresa managementului clubului, dar nu i-a iertat nici pe jucătorii lui Dusan Uhrin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent pe banca Unirii Slobozia, Mihalcea a avut un discurs acid după ce Dinamo a pierdut barajul cu U Cluj și a ajuns în liga a doua.

Adrian Mihalcea, dezlănțuit după ce Dinamo a retrogradat: „Am văzut jucători morți pe teren!”

Fostul atacant din „Ștefan cel Mare” a folosit termeni extrem de duri, spunând că fosta sa echipă se află în această situație tragică de mai mulți ani.

„Am ținut neapărat să vin la acest meci (n.r. – Dinamo – “U” Cluj), mai ales că a fost, cred, ultimul meci pe vechiul stadion. Am fost trist la final, cu așa public numeros, n-am mai văzut de ceva timp. Deznodământul a fost greu de suportat.

A fost o chestiune de timp, cu ce s-a întâmplat la Dinamo. Sunt trei sau patru ani de când se zbat în aceste probleme, anul acesta s-a terminat.

Reclamă

Am crezut că se poate întâmpla să întoarcă rezultatul. Pe început de joc, totul era promițător. Din păcate, gafele personale în astfel de meciuri i-au dus la retrogradare. Nu știu dacă este vorba despre presiune, vorbim despre niște jucători cu experiență inclusiv la echipa națională. E un cumul de factori, nu doar jucătorii sunt vinovați. Era nevoie de mai multă implicare din partea tuturor.

E un termen dur, dar am văzut jucători morți, care au stat pur și simplu pe teren, din păcate. Nu-mi imaginam că Dinamo va retrograda. Înainte, lumea era supărată când nu câștigai campionatul sau nu mergeai în cupele europene.

Mihalcea i-a făcut praf pe dinamoviști, după retrogradarea istorică

Ar fi trebuit să fie război după această retrogradare. Practic, s-a lăsat totul pe ultimul meci. Ar fi trebuit rezolvată această problemă mai demult. Situația asta dezastruoasă de management, de a alege jucători, de a schimba antrenorii. Dar și jucătorii sunt vinovați. Știi că vii la un club mare, indiferent că ești un mercenar.

Reclamă 4 / 0/3

Mă gândesc că oamenii care conduc clubul au și un plan B, în cazul în care retrogradezi. Mi-e greu să cred că vor găsi un investitor pe termen scurt. Au și varianta de a o lua de la zero, mai sunt echipe din Liga 1 care au făcut acest lucru.

Avem nevoie de timp să ne obișnuim că Dinamo a retrogradat. Apoi totul va reveni la normal. Și Rapid a fost, și ați văzut câți spectatori erau la meciuri din Liga 3. Petrolul a luat-o de la zero, Universitatea Cluj a luat-o de la zero”, a spus Adrian Mihalcea, pentru digisport.ro.

Dumitru Dragomir face un anunţ sumbru după ce Dinamo a retrogradat

Dumitru Dragomir face un anunţ sumbru după ce Dinamo a retrogradat. Fostul președinte LPF susţine că echipa din „Ştefan cel Mare” este la un pas de desfiinţare şi că doar din liga a 5-a poate renaşte clubul înfiinţat cu 74 de ani în urmă.

Retrogradarea pe plan sportiv nu este singura problemă a lui Dinamo! Echipa va pierde palmaresul, culorile şi sigla după barajul cu fraţii de la Universitatea Cluj.

„O ia de la început, ce să facă altceva? Divizia B e o competiţie mai puţin valoroasă. Trebuie să găsească pe cineva cu bani. Părerea mea e că sunt aproape de desfiinţare. Ce scăpare să mai existe?

Soluţia este desfiinţarea, o ia de la Judeţ. În 3-4 ani, pot promova dacă au un om potent financiar care se pricepe la treaba asta. Eu am fost membru fondator la clubul acela”, a spus Dragomir pentru Antena Sport.

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

Reclamă

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și