Închide meniul

Adrian Mihalcea, sceptic în privința situației de la Dinamo: „Nu s-a schimbat nimic!”

Sebastian Cristian Publicat: 15 februarie 2023, 13:24

Adrian Mihalcea, sceptic în privința situației de la Dinamo: Nu s-a schimbat nimic!”

Adrian Mihalcea, spectic cu privire la situația de la Dinamo

Adrian Mihalcea, în timpul unui interviu / Facebook

  • Adrian Mihalcea, spectic în privința situației de la Dinamo
  • „Nu s-a schimbat nimic!”

Adrian Mihalcea, antrenorul celor de la Gloria Buzău, rămâne în continuare sceptic cu privire la situația de la Dinamo. Tehnicianul nu vede cu ochi bune ce se întâmplă la clubul din Ștefan cel Mare și nu crede că lucrurile se vor îmbunătăți prea curând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 16 etape desfășurate în Liga 2, Dinamo ocupă locul 8 cu 24 de puncte, la doar 2 lungimi distanță de locurile de play-off. „Câinii roșii” au șanse mari să-și atingă obiectivul, ținând cont că vor întâlni adversari din a doua parte a clasamentului în ultimele 3 jocuri rămase.

Adrian Mihalcea, sceptic în privința situației de la Dinamo: „Nu s-a schimbat nimic!”

Chiar și așa, Adrian Mihalcea este pesimist în privința clubului bucureștean. Antrenorul nu crede că Dinamo își va rezolva prea curând problemele financiare, deși are potențialul de a se califica în play-off.

Reclamă

„Dinamo rămâne o echipă periculoasă, Dinamo e o echipă care îşi doreşte să revină în prima divizie încă de anul acesta, deci încă speră la play-off.

Aceeaşi situaţie dezastruoasă de acum 3 ani de zile, nu s-a schimbat nimic, aceleaşi probleme administrative şi sportive în momentul de faţă, cele economice nu mai zic, aşa că nu văd o schimbare în bine şi nu o întrevad nici în noul an.

Reclamă

Dinamo oricum e foarte iubită. În momentul în care va avea şi infrastructura necesară vor avea şi un investitor”, a declarat Mihalcea pentru Orange Sport.

Când va fi demolat stadionul Dinamo! Anunţul făcut de Vlad Iacob + Unde va juca trupa lui Ovidiu Burcă în acest sezon

Vlad Iacob a anunţat când va fi demolat stadionul Dinamo! Administatorul special al clubului susţine că pe arena din Ştefan cel Mare vor intra buldozerele în această primăvară, urmând ca lucrările să fie finalizate în aproximativ doi ani.

Dinamo se pregăteşete de reluarea sezonului în Liga a 2-a. La finalul lunii februarie, „câinii” vor relua bătăliile pentru un loc în play-off, în prima rundă din 2023 urmând să se dueleze cu Unirea Constanţa, pe teren propriu.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Iacob a dezvăluit că deja s-au început lucrările pentru proiectul noii arene din Ştefan cel Mare, fiind deja aprobat de CNI. Oficialul alb-roşilor susţine că noua casă a „câinilor” va fi gata în doi ani, ţinând cont de termenul la care au fost gata şi celelalte arena deja construite în Bucureşti.

Totodată, Vlad Iacob a dezvăluit şi unde va juca trupa lui Ovidiu Burcă până la terminarea sezonului din Liga a 2-a. Oficialul lui Dinamo a declarat că arena Arcul de Triumf, cât şi cea din Giurgiu, vor fi luate în calcul de către „câini”, fiind exclusă varianta Ghencea.

„Legea Sportului susține că nu poți începe construcția și demolarea unui stadion până nu ai proiectarea și finanțarea, care este aprobată de CNI. Deja se lucrează la proiect, iar în această primăvară vor intra buldozerele, din ce am înțeles. Dacă ne uităm la celelalte arene, cam în doi ani (n.red. – va fi gata stadionul).

Vrem până atunci să jucăm pe arena Arcul de Triumf, iar cealaltă variantă este stadionul din Giurgiu, unde suprafața de joc este foarte bună. Căutăm și alte soluții. Cred că putem exclude Ghencea (n.red. – râde)”, a declarat Vlad Iacob, pentru prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă