Închide meniul

Adrian Mititelu Jr. a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. A luat un jucător ce a fost şi la Udinese

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2021, 20:44

Adrian Mititelu Jr. a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. A luat un jucător ce a fost şi la Udinese

Adrian Mititelu Jr. a adus un fost jucător de la Udinese

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Pentru FC U Craiova 1948 urmează două meciuri de foc. Deplasarea cu FC Botoşani şi marele derby cu Universitatea Craiova. Alberto Cobrea are aproape 100 de meciuri în Liga 1. De asemenea, Cobrea a trecut şi pe la echipa U 19 a celor de la Udinese. Ultima dată, Alberto Cobrea a jucat la CSA Reşiţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alberto Cobrea, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru formația CSM Reșița, a semnat cu Știința!

Portarul român, în vârstă de 30 ani, are 93 de meciuri în Liga 1 și are în CV echipe precum: Udinese U19, Mioveni, Concordia Chiajna Petrolul, Dinamo, FC Botoșani și Poli Iași.
✌ Bine ai venit și mult succes, Alberto!„, este comunicatul remis cu FC U Craiova 1948.

Adrian Mutu nu a trecut peste înfrângerea cu FCSB

FC U Craiova nu a mai câştigat de 5 meciuri în Liga 1. Ultima înfrângere a fost cu FCSB, meci după care Adrian Mutu a atacat dur arbitrajul. Adrian Mutu nu a trecut peste înfrângerea cu FCSB nici după victoria din Cupă cu Petrolul.

E importantă pentru moralul nostru şi pentru avansarea în Cupă. Trecem printr-o perioadă dificilă în campionat, nemeritat zic eu. Avem nevoie şi de astfel de victorii. Am fost mult mai atenţi pe fazele fixe. în rest nu au avut ocazii mari de a marca. Au avut foarte puţine ocazii, am închis bine jocul. Echipa a jucat bine, a avut o atitudine corectă.

Reclamă

De mâine, ne gândim la Botoşani pentru că trebuie să luăm puncte şi în campionat. Băieţii mei se exprimă cu trac şi nu reuşesc să facă astfel de faze cum au reuşit în seara asta. Ar trebuie să joace mai relaxaţi. Atmosfera a fost foarte frumoasă, ştiu cum sunt fanii de la Ploieşti. De aceea i-am şi salutat la final, iar răspunsul a fost pozitiv.

Ai nevoie de confirmări, pentru că ceea ce faci. Au fost anumite episoade care nu au fost de partea noastră şi nu am reuşit să strângem câte puncte ne-am fi dorit sau am fi meritat. Ne aşteaptă o deplasare importantă şi sper să câştigăm meciul„, a spus Adrian Mutu după Petrolul – FC U Craiova 0-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mititelu Jr. l-a transferat pe Alberto Cobrea
  • Cobrea a jucat şi la Udinese U19

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și