Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-1 | Claudiu Keşeru a decis derby-ul din Bănie! Seria neagră continuă pentru echipa lui Adrian Mutu

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 21:50

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-1 | Claudiu Keşeru a decis derby-ul din Bănie! Seria neagră continuă pentru echipa lui Adrian Mutu

Claudiu Keşeru este dorit de UTA

Claudiu Keşeru ar putea juca la UTA în sezonul viitor | ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO

  • FC U Craiova 1948 – FCSB 0-1
  • Claudiu Keşeru a decis derby-ul din Bănie

După o primă repriză lipsită de ocazii, Claudiu Keşeru a spart gheaţa pe Ion Oblemenco, în minutul 61, din lovitură de la 11 metri. Valentin Creţu a obţinut penalty-ul, după ce a fost faultat în careu de Diallo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 77, Edi Iordănescu l-a introdus pe teren pe Constantin Budescu, care a debutat după revenirea la FCSB. Acesta l-a înlocuit chiar pe Claudiu Keşeru, marcatorul golului.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 15 puncte. De partea cealaltă, seria neagră continuă pentru oltenii lui Mutu, care au ajuns la al cincilea meci fără succes. FC U Craiova 1948 se află pe locul 12, cu 8 puncte.

Reclamă

În următoarea etapă, roş-albaştrii joacă cu Academica Clinceni pe teren propriu, în timp ce oltenii vor juca în deplasare cu FC Botoşani.

Reclamă

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-1

Min. 90+4: Fluier final! FCSB a câştigat la limită derby-ul cu FC U Craiova 1948.

Min. 76: Constantin Budescu a debutat la FCSB. A fost trimis pe teren în locul lui Claudiu Keşeru!

Min. 61: GOOOL FCSB! Claudiu Keşeru a deschis scorul din penalty. Atacantul a ajuns la al doilea meci consecutiv în care marchează.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 60: Penalty FCSB! Iulian Călin a dictat lovitură de la 11 metri după ce Valentin Creţu a fost faultat în careu de Diallo.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză în Bănie, scor 0-0!

Min. 39: Ocaziile lipsesc pe Ion Oblemenco!

Min. 16: Ocazie FCSB! Andrei Cordea l-a încercat pe Mogoșanu cu un şut la vinclu, însă portarul a avut o paradă de senzaţie.

Min. 1: A început derby-ul din Bănie!

INFO: Înaintea meciului, jucătorii ambelor echipe au ţinut un moment de reculgere în memoria lui Ionuț Iftime, un mare suporter al oltenilor care s-a stins din viaţă la 40 de ani.

Reclamă

FCU Craiova 1948: Mogoșanu – Negru, Diallo, Kovacic, Bușu – Asamoah, Albu, Marquet – Ondaan, Bălan, Sidibe

Rezerve: R. Popa, Paramatti, Gajic, Bauza, Van Durmen, Pop, Raicea, Hugo Filipe, Compagno

Antrenor: Adrian Mutu

FCSB: Vlad – Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Oct. Popescu – Cordea, Keșeru, V. Gheorghe

Rezerve: Straton – Haruț, Șut, Budescu, Dumiter, Cristea, Stoica, Oaidă, Musi

Antrenor: Edi Iordănescu

Înaintea duelului de pe Ion Oblemenco, FC U Craiova ocupă locul 12 în Liga 1, fără victorie de patru etape, în timp ce FCSB este pe locul al 8-lea și vine după 6-0 cu Dinamo.

Adrian Mutu: „Avem nevoie de puncte”

„E un meci de o importanță extremă. Avem nevoie de puncte, vrem să le câștigăm mâine. Mă aștept la un meci intens, o reacție a băieților mei. Au conștientizat și ne-am dat seama de greșelile cu FC Argeș, de repriza slabă de la Pitești. Am intrat moi și deconectați la acel meci. Băieții au înțeles că așa nu se mai poate. Ca să câștigăm mâine avem nevoie de mai multă concentrare și de șansă în fața porții. Istoricul meciului ne arată asta. Am avut mereu ocazii și nu am marcat. Dar și mai multă atenție la fazele fixe. CFR ne-a dat 3 goluri din acțiune, în rest numai din faze fixe sau din continuarea lor”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Edi Iordănescu: „Trebuie să fim pregătiți”

„Vom avea în față un adversar important, cu tradiție, cu suporteri, care va transforma seara în una de ambiții, de orgoliu. Mă aștept la un joc foarte dificil. Trebuie să mergem deciși, să arătăm cel puțin aceeași atitudine ca la meciul cu Dinamo și să aducem acasă cele 3 puncte. Recunosc că mergem fără plan B, nu avem altă variantă. Un punct nu ne ajută la nimic, un eșec ne întoarce din nou starea de spirit.

Suntem pregătiți pentru o poziție serioasă cu o echipă care are jucători interesanți în componență, un antrenor cu experiență vastă în spate ca jucător. Mutu este un antrenor foarte preocupat, știu ce vorbesc, îi prevăd un viitor deosebit. Trebuie să fim pregătiți la ora jocului„, a spus și Edi Iordănescu la conferința de presă dinaintea meciului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat