Închide meniul

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit, după plângerea penală făcută de clubul lui Mihai Rotaru: „Poate fac 10 ani de închisoare!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 22:22

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit, după plângerea penală făcută de clubul lui Mihai Rotaru: „Poate fac 10 ani de închisoare!

Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru

Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru

Mai exact, clubul lui Adrian Mititelu este acuzat de cel al lui Mihai Rotaru că foloseşte însemne şi denumiri indetice cu cele care aparţin mărcii Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. a avut o reacţie virulentă după ce echipa lui Mihai Rotaru a făcut plângere penală împotriva FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit, după plângerea penală făcută de clubul lui Mihai Rotaru

O mai repet și acum, nu e problemă: Echipa domnului Becali se numește Steaua? Li se spune FCSB, atenționează lumea să o numim așa. Unde se numește echipa asta Universitatea Craiova? Vă rog să îmi dați o dovadă. Pe ce, pe echipament? Acolo pot să scriu și eu „Steaua București”. La Registrul Comerțului, la CIS, unde se numește așa? La cele două instituții, echipa se numește „U Craiova 1948 Club Sportiv SA”. Păi și ce vi se pare, că e absurd în România să se întâmple acest lucru? Ce vi se pare așa anormal? Vi se pare anormal, scrie pe LPF treaba asta? Să ne spuneți și nouă unde spune CIS că se numește așa.

Nu (n.r. dacă are emoții în privința plângerii), bine, poate fac și eu 10 ani de închisoare că am făcut fals în ce spun ei acolo. Bine, în România e posibil orice, poți să te aștepți de la orice. Noi am fost dezalifiați, băgați în faliment, s-a făcut altă echipă cu denumirea noastră. Noi ne numim acum „U Craiova 1948 Club Sportiv SA”, din 2017. În 2018, ca să creeze confuzie ei, nu noi, și-au schimbat denumirea asemănător cu a noastră: „Universitatea Craiova 1948 Club Sportiv SA”, și ei spun că ne folosim de marca lor. Păi ce marcă au ei, că au apărut în 2013. Eu știam că Mihai Rotaru a primit milioane de euro despăgubire, nu a plătit mărci. Acum are și mărci„, a spus Adrian Mititelu Jr. la digisport.ro.

Adrian Mititelu Jr, atac la adresa fanilor: „Ei vin 2-3 mii de oameni la stadion și vor să jucăm ca Bayern!”

Adrian Mititelu Jr i-a atacat pe fanii echipelor din România, în afară de cei ai echipei sale şi ai Rapidului. Conducătorul oltenilor susţine că suporterii ar putea ajuta mai multe cluburile din Liga 1.

Reclamă

„În România este o mare problemă. S-a făcut caz după ce a pierdut CFR-ul cu 4-0 meciul de la Belgrad. Problema nu este la Șumudică sau la CFR Cluj, problema este la toți românii în sine.

Adrian Mititelu Jr: „Ei vin 2-3 mii de oameni la stadion și vor să jucăm ca Bayern?”

Ei vin 2-3 mii de oameni la stadion și vor să jucăm ca Bayern? Păi, Bayern are încasări de 5 milioane de euro la un meci, noi încasăm 30.000 de euro. Și noi vrem să batem Steaua Roșie Belgrad? Păi, Steaua Roșie Belgrad are buget de 30 de milioane de euro, CFR cu 7-8 milioane de euro buget ce să facă?

A fost o minune ce a făcut Dan Petrescu, până acum, acolo. Toată lumea are așteptări mari, dar în afară de ultrașii Rapidului și ai noștri, suporterii de rând dispar din ce în ce mai mult. Vin de ce în ce mai puțini la stadion, dar au pretenții. Stau pe Facebook, își dau cu părerea și au așteptări ca noi să o batem pe Steaua Roșie Belgrad sau pe Young Boys Berna”, a spus Mititelu Jr, la Pro TV.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mititelu Jr. a răbufnit
  • Plângere penală din partea clubului lui Mihai Rotaru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și