Închide meniul

Adrian Mititelu Jr i-a luat peste picior pe rivalii din Craiova. „Fanaticii au rămas la noi, avem nevoie şi de sămânţari!”. Ce acuze a adus

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2021, 18:58

Adrian Mititelu Jr i-a luat peste picior pe rivalii din Craiova. „Fanaticii au rămas la noi, avem nevoie şi de sămânţari!. Ce acuze a adus

Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat

Adrian Mititelu Jr i-a luat peste picior pe rivalii din Craiova

Fiul lui Adrian Mititelu asigură că fanii din Bănie o vor susţine, în număr mare, pe gruparea care tocmai a promovat din Liga 2. Nu s-a ferit să îi ironizeze pe suporterii trupei pregătite de Marinos Ouzounidis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr i-a luat peste picior pe rivalii din Craiova

Suntem foarte respectați pentru că am luat-o treptat, de la Liga a 4-a. Cred că avem un atu față de cealaltă echipă. Plus că suntem continuatoarea de drept a Universității Craiova, clubul legendar. Zic că o mare parte din fanii care mergeau la meciurile lui CSU vor veni la noi. Fanaticii au rămas la noi, asta e clar, se vede cu ochiul liber! Cred că acum trebuie să atragem și publicul larg – cum se spune în termeni folclorici, sămânțarii, fără să-i jignim. Avem nevoie de ei!

Până la urmă, trebuie respectați toți oamenii, nu doar ultrașii. Important e să putem juca meciurile cu stadionul plin. Atunci vom putea vedea realitatea din oraș! Care e echipa mai iubită și mai susținută!„, a declarat Adrian Mititelu la gsp.ro.

Mititelu Jr continuă să îi acuze pe cei de la Universitatea Craiova de „furt de identitate”. Totuşi, se bucură că două echipe din Bănie se vor duela în Liga 1.

Noi n-avem o problemă că mai e o echipă în Craiova. Sau că împărțim stadionul. Nu! Să fiu clar! Problema e furtul de identitate! Că ei și-au asumat faptul că sunt Universitatea Craiova. OK, concurența ajută fotbalul românesc, mai ales unde sunt bani și se investește. Vă repet, pe lângă acest autocar, construim o bază de fotbal cu 6 terenuri naturale, unul artificial, cu SPA și tot ce trebuie. Acest lucru e important!

Reclamă

Ca să rezum, e bine că-s două echipe în Craiova. E acest orgoliu ieșit din comun ce numai la olteni îl vezi. Va fi un spectacol în tribune, se va juca având casa închisă. Fotbalul va fi câștigător!„, a precizat patronul lui FC U Craiova.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și