Închide meniul
Foto

Adrian Mititelu Jr îl aşteaptă pe Adi Mutu la FC U Craiova: „Negociem cu el, este prima noastră opţiune”. Salariul uriaş cu care este ademenit „Briliantul”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2021, 21:01 / Actualizat: 25 mai 2021, 9:59

Adrian Mititelu Jr îl aşteaptă pe Adi Mutu la FC U Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Adrian Mutu, la un pas de a semna cu FC U Craiova
  • Anunţul făcut de Adrian Mititelu Jr.

Fiul lui Adrian Mititelu este pe punctul de a ajunge la o înţelegere cu „Briliantul”. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei, la egalitate cu Gică Hagi, este favorit să semneze cu echipa care a câştigat Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr îl aşteaptă pe Adi Mutu la FC U Craiova. „În 2-3 zile se definitivează!”

Negociem cu Adi Mutu, opțiunea noastră asta e, vedem cum decurg negocierile. El a zis că FC U Craiova este o opțiune serioasă, vedem în zilele următoare.

El e prima opțiune, mai avem variante de rezervă. În 2-3 zile se definitivează dar, în proporție de 80-90%, la sfârșitul săptămânii avem antrenor.

Reclamă

Avem mare încredere în el, are maturitatea necesară, m-a impresionat în discuțiile despre fotbal. Este dornic să muncească, majoritatea antrenorilor sunt delăsători, mai ales cei care au făcut performanțe în trecut. Mutu se pliază pe proiectul nostru.

Nu știu dacă e dinamovist, acum câțiva ani declara că în copilărie ținea cu Craiova, iar acum fotbalul e mai profesionist, fosta echipă nu e un criteriu pentru alegerea antrenorului„, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru digisport.ro.

Reclamă

Răzvan Burleanu şi-a luat gândul că Adrian Mutu continuă pe banca României U21

Președintele Federației Române de Fotbal a anunțat că Adrian Mutu are șanse mici să rămână pe banca naționalei U21. Contractul „Briliantului” cu FRF a expirat imediat după Campionatul European de Tineret din luna martie.

Chiar ne-am văzut zilele trecute, de data asta într-o altă ipostază, una cu caracter comercial, Adi Mutu fiind imaginea unui brand. Cum vă spuneam şi în urmă cu câteva luni, Adi îşi doreşte foarte mult să antreneze o echipă de club. Noi, pe de altă parte, ne dorim să-l avem pe Adi şi în următoarea campanie de calificare.

Viziunea noastră, a FRF, este cu ce selecţioner începem campania ne dorim şi să terminăm campania de calificare. De aceea, cred că în momentul de faţă, şansele de a continua împreună sunt destul de mici. Avem o relaţie bazată pe sinceritate, Adi are foarte multe oferte, inclusiv din străinătate, astfel încât cred că Adi în perioada următoare va trebui să ia o decizie în ceea ce priveşte clubul pe care îl va antrena”, a declarat Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă, după ce a aflat că Adrian Mititelu Jr îl aşteaptă pe Adi Mutu la FC U Craiova.

Reclamă

 

Adrian Mutu ar putea avea un salariu uriaş la FC U Craiova

„Briliantul” este ademenit cu un salariu extraordinar. Potrivit Prosport, Adrian Mititelu Jr., cel căruia i se mai spune şi „Prinţişorul” din Craiova, îi oferă nu mai puţin de 14.000 de euro lunar.

Sunt în discuții cu mai multe echipe în acest moment, printre care și FC U Craiova. Au un proiect interesant. Veți vedea în zilele următoare unde merg, dar ce este important acum este ca echipele acestea să își rezolve situațiile cu actualii antrenori„, a reacţionat Adrian Mutu.

Reclamă