Închide meniul

Răzvan Burleanu şi-a luat gândul că Adrian Mutu va continua pe banca României U21. „Are foarte multe oferte, inclusiv din străinătate”. Preşedintele FRF, ultimatum pentru „Briliant”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2021, 18:05

Răzvan Burleanu şi-a luat gândul că Adrian Mutu va continua pe banca României U21. „Are foarte multe oferte, inclusiv din străinătate. Preşedintele FRF, ultimatum pentru „Briliant

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Răzvan Burleanu și-a luat gândul de la Adrian Mutu

Burleanu și-a luat gândul de la Mutu. Contractul „Briliantului” cu FRF a expirat imediat după Campionatul European de Tineret din luna martie. În acest moment, Mutu nu s-a hotărât dacă va continua pe banca selecționatei U21. Acesta este hotărât să preia o echipă de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burleanu și-a luat gândul de la Mutu

A recunoscut asta și Răzvan Burleanu, care a anunțat că Mutu și FRF au șanse minime să continue colaborarea.

„Chiar ne-am văzut zilele trecute, de data asta într-o altă ipostază, una cu caracter comercial, Adi Mutu fiind imaginea unui brand. Cum vă spuneam şi în urmă cu câteva luni, Adi îşi doreşte foarte mult să antreneze o echipă de club. Noi, pe de altă parte, ne dorim să-l avem pe Adi şi în următoarea campanie de calificare.

Viziunea noastră, a FRF, este cu ce selecţioner începem campania ne dorim şi să terminăm campania de calificare. De aceea, cred că în momentul de faţă, şansele de a continua împreună sunt destul de mici. Avem o relaţie bazată pe sinceritate, Adi are foarte multe oferte, inclusiv din străinătate, astfel încât cred că Adi în perioada următoare va trebui să ia o decizie în ceea ce priveşte clubul pe care îl va antrena”, a declarat Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă.

Adrian Mutu a fost instalat pe banca selecționatei de tineret ianuarie 2020. „Briliantul” a strâns 7 meciuri la conducerea tricolorilor mici. Bilanțul său este unul pozitiv: 3 victorii, 3 remize și o singură înfrângere

Reclamă

„Eu nu sunt implicat în aceste discuţii, este directorul tehnic al FRF. Din partea noastră are doar în termen ca în jurul datei de 1 iulie să putem să cunoaştem numele noului selecţioner al naţionalei U21.

L-am cunoscut pe Adi în diferite ipostaze. Pot să vă spun că Adi, în toată această perioadă de timp, s-a transformat extrem de mult. Este un antrenor profesionist, extrem de dedicat, un antrenor care munceşte foarte mult şi este foarte priceput în utilizarea tuturor datelor. Sunt încrezător ca va reuşi să facă o treabă foarte bună la orice club ar merge, fie din ţară, fie din străinătate, dacă va avea parte de aceeaşi stabilitate pe care a găsit-o la nivelul Federaţiei. Şi nu va avea parte de o imixtiune a conducerii unui club în ceea ce priveşte deciziile sale”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Adrian Mutu: „FC U Craiova e printre echipele cu care negociez”

Craiova lui Mititelu detonează bomba şi vrea să îl aducă în Bănie pe Adi Mutu. Chiar dacă „briliantul” a fost foarte aproape de CFR Cluj, acesta a recunoscut pentru AntenaSport că se află în negocieri cu oltenii, care nu sunt însă singura echipă de pe lista fostului mare atacant.

Reclamă 4 / 0/3

Ce pot să vă spun eu acum e că sunt în negocieri cu mai multe echipe. Este şi FC U printre acele echipe. Sunt în negocieri şi vom vedea ce se va întâmpla. Pe listă este şi FC U Craiova 1948, care este o echipă super-interesantă.
Ce pot să spun e că vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanţă, cum vreau şi eu”, a spus Mutu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

În ceea ce privește echipele de club, Adrian Mutu a mai antrenat-o doar pe FC Voluntari. El a reușit atunci să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare, câștigând cu 4-1 la general barajul împotiva Chindiei Târgoviște.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și