Închide meniul

Adrian Mititelu Jr. pregăteşte condiţii de lux pentru jucătorii lui FC U Craiova. Bază sportivă de cinci stele şi cel mai scump autocar: „Barcelona are varianta mai ieftină!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2021, 17:18

Adrian Mititelu Jr. pregăteşte condiţii de lux pentru jucătorii lui FC U Craiova. Bază sportivă de cinci stele şi cel mai scump autocar: „Barcelona are varianta mai ieftină!

Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

Adrian Mititelu rămâne după gratii

Fiul lui Adrian Mititelu are un proiect grandios. Peste câteva luni va inaugura o bază de antrenament de senzaţie. Patronul alb-albaştrilor se laudă că vor fi condiţii mai bune decât la Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. pregăteşte condiţii de lux pentru jucătorii lui FC U Craiova

Cel târziu în toamna acestui an vom inaugura cea mai mare bază sportivă din România. Sunt 7 terenuri, 6 naturale și unul sintetic. Tot ce ține de spa, condiții de refacere, totul construit pe 10 ha. Terenurile există la ora asta. Mai sunt niște chestii tehnice de făcut. Clădirile încă nu sunt gata.

Am fost și am vizitat alte baze din Europa, am fost și la Bayern Munchen. Vă spun, sincer, este peste ce am văzut la Munchen! Va fi cea mai tare bază de pregătire din Europa de Est„, a reacţionat Adrian Mititelu Jr. la gsp.ro.

Echipa care a câştigat play-off-ul din Liga 2 a plătit peste o jumătate de milion de euro pe autocarul cu care fotbaliştii vor face deplasările în România.

Avem cel mai frumos autocar, va ajunge în curând aici. Are cele mai bune dotări. FC Barcelona a comandat același autocar, dar varianta mai ieftină cu 120.000 de euro. Valorează 550.000 de euro + TVA„, a dezvăluit fiul lui Adrian Mititelu.

Reclamă

Juan Bauza, transferat de FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr. pregăteşte condiţii de lux pentru jucători şi a început să facă mutări importante şi pe piaţa transferurilor. Clubul U Craiova 1948 a anunţat, joi seară, pe pagina de Facebook, transferul jucătorului Juan Bauza de la Csikszereda.

Bine ai venit la Ştiinţa, Juan Bauza! Revelatia Ligii a II-a, jucator al echipei din Miercurea Ciuc, a fost transferat de catre clubul nostru!„, este anunţul craiovenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Argentinianul Juan Bauza are 25 de ani şi evoluează pe postul de mijlocaş.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și