Închide meniul

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți după Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0: ”Am jucat împotriva a 12 jucători!” L-a făcut praf pe Gică Craioveanu: ”Alcoolul dăunează grav sănătății!”

Reclamă

Publicat: 15 februarie 2022, 11:34

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți după Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0: ”Am jucat împotriva a 12 jucători!” L-a făcut praf pe Gică Craioveanu: ”Alcoolul dăunează grav sănătății!”

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți după Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0

Hepta

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți după Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0

”Rog toată suflarea alb-albastră să își dreagă amarul din seara aceasta cu satisfacția că FC Universitatea Craiova 1948 a rămas dreaptă și curată așa cum a fost în toată existența ei de la înființare și până în prezent. În seara aceasta am jucat împotriva a 12 jucători pe teren așa cum de altfel ne-am obișnuit în acest campionat, iar ironia sorții face că trebuia să jucăm împotriva a 10 jucători încă din minutul 60. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am asistat la o execuție în direct a arbitrului, pe care l-am contestat federalilor încă de acum două zile, așa cum am procedat și cu arbitrul Coza la meciul cu Farul Constanța, însă fără niciun rezultat. 

Adrian Mititelu Jr. a ieșit la atac: ”A jucat o echipa din Craiova înființată în anul 2013 și înscrisă direct în Liga a 2-a

Toata țara a văzut clar unde este spiritul Universității Craiova… A jucat o echipa din Craiova înființată în anul 2013 și înscrisă direct în Liga a II-a, care a boicotat intrarea tuturor suporterilor pe stadion, o echipă care a avut sediul la înființare în Mogoșoaia, o echipă a sistemului, ce a fost ajutată de arbitraj în dese rânduri, cu o altă echipa din Craiova, care s-a reînscris în competiția Ligii a IV-a în 2017, care a parcurs un drum corect și frumos, care n-a trăit din milă și pomeni (vorba poetului), care și-a păstrat orgoliul și mândria și nu a rezonat cu factorii decizionali de la București, care este în continuare veșnica victimă a arbitrajului și care este adevărata continuatoare a Universității Craiova! Privim cu speranță meciurile ce urmează și sper să continuam linia buna a rezultatelor pe care le-am făcut anul acesta.

P.S. La mulți ani, Gică Craioveanu! Am văzut că a dat lovitură de începere și că a împlinit 54 de ani, spre surprinderea mea. După aspectul fizic îl încadrăm undeva între 65 și 70 de ani. Alcoolul dăunează grav sănătății, dar și aspectului fizic, se pare”, a răbufnit Adrian Mititelu Jr.

Citește și:

Amenzi uriașe după incidentele de la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0

S-au aplicat amenzi uriașe după incidentele din tribune de la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Meciul a fost întrerupt minute bune de artificii, torţe şi fumigene.

Reclamă

Universitatea Craiova a fost amendată cu 10.000 lei după incidentele de la derby-ul cu FC U Craiova 1948. De asemenea, șapte persoane au fost interzise pe stadioanele din țară și amendate cu 6.200 lei.

”Sancțiuni aplicate de jandarmi la meciul de fotbal Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948

În urma meciului de fotbal dintre Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a sancționat contravențional 7 suporteri, cu amendă valoare totală de 6200 lei și s-a luat asupra acestora măsura de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 1 an.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii au fost sancționați pentru că au aruncat în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Jandarmeria: ”Recomandăm suporterilor să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente”

De asemenea, a fost sancționat contravențional organizatorul, cu amendă în valoarea de 10.000 lei pentru nerespectarea obligațiilor ce-i revin conform legii, în ceea ce privește efectuarea unui control riguros al persoanelor la intrarea în stadion și interzicerea accesului cu făclii, torțe, artificii, materiale explozive, incendiare sau fumigene.

Recomandăm suporterilor, ca pe timpul competițiilor sportive să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât, pe lângă amendă, li se poate aplica și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și