Închide meniul

Adrian Mititelu nu are milă de Dinamo după retrogradare: „Falimentul este o ocazie bună de a-şi spăla toate păcatele!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 iulie 2022, 10:48

Adrian Mititelu nu are milă de Dinamo după retrogradare: „Falimentul este o ocazie bună de a-şi spăla toate păcatele!

Adrian Mititelu a anunţat cum se va numi FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, alături de fiul său / Instagram Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu nu are milă de Dinamo după retrogradarea istorică în Liga 1. „Câinii” au ajuns în eşalonul secund pentru prima oară în istoria clubului de 74 de ani. Acum, patronul lui FC U Craiova 1948, crede că falimentul îl poate salva pe rivalii din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sincer, poate mă aşteptam date fiind ultimele sezoane. Îmi pare rău pentru Dinamo şi sper să se reorganizeze și să revină cât mai repede în fotbal.

Adrian Mititelu nu are milă de Dinamo după retrogradare

Toată viaţa mea m-am uitat la Dinamo, de 50 de ani mă tot uit la Dinamo… Chiar dacă au mai fost nişte momente în care am mai dat niște declarații, e o mare pierdere pentru fotbalul românesc şi sper să revină cât mai repede.

Cred că este o operaţie pe care trebuie să o facă (n.r. falimentul) şi cred că or să fie mai puternici, îşi vor spăla şi din păcatele trecutului, pentru că ei au fost înfiinţaţi direct de regimul comunist bolșevic direct în Liga 1. Şi eu zic că acum este o ocazie bună de a-şi spăla toate păcatele şi s-o ia din ligile inferioare și să revină mai curați şi mai puternici și mai respectați”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit digisport.ro.

Dinamo ar putea avea aceeași soartă ca Academica Clinceni și Gaz Metan

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, dar Ionel Augustin se teme că alb-roșiii pot să cadă chiar și în liga a treia. Antrenorul de la U19 al „câinilor” se gândește la ce e mai rău.

Reclamă

Mulți dintre jucătorii care au retrogradat cu Dinamo au prins contracte la alte formații din Liga 1. Ionel Augustin crede că alb-roșiii ar putea să fie nevoiți să folosească numai juniori, așa cum s-a întâmplat cu Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș în sezonul trecut, rămase făra jucători.

„Fără bani nu se poate face performanță. Asta e clar. Este foarte greu să ții în continuare lotul. În caz contrar vom juca cu copiii de la Dinamo U19. Dar așa ne ducem în Liga a treia fără probleme! E foarte greu”, a spus Ionel Augustin, potrivit fanatik.ro.

Unde va juca Dinamo primele meciuri din Liga a 2-a

Dinamo va rămâne în Bucureşti şi va evolua tot pe arena din Ştefan cel mare, până la demolarea sa. Proiectul pentru un nou stadion a fost aprobat, urmând să se stabliească data la care se vor demara lucrările de reconstrucţie.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Zăvăleanu s-a înţeles cu preşedintele CS Dinamo, Ionuţ Popa, pentru ca echipa să-şi dispute meciurile pentru o scurtă perioadă în „Groapă”, anunţă Fanatik. Echipa avea un contract de închiriere cu şeful Clubului Sportiv, valabil până în vara anului 2023.

Şefii grupării roş-albe au ajuns la decizia de a rămâne în Ştefan cel Mare, după ce s-au lovit de mai multe refuzuri. Iniţial, variantele Colentina sau Cotroceni păreau viabile, însă au picat din diverse motive.

Totodată, şi arena din Giurgiu era o variantă pentru conducerea lui Dinamo. „Câinii” ajunseseră la un acord verbal cu oficialii de la Giurgiu, pentru a-şi disputa meciurile pe stadionul „Marin Anastasovici”, însă au ales să rămâna în Bucureşti.

Recomandări
  • Adrian Mititelu nu are milă de Dinamo după retrogradare
  • Ce spune patronul lui FC U Craiova 1948 despre rivalii din Capitală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și