Închide meniul

Dinamo ar putea avea aceeași soartă ca Academica Clinceni și Gaz Metan: „Ne ducem în Liga 3 fără probleme!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2022, 23:55

Dinamo ar putea avea aceeași soartă ca Academica Clinceni și Gaz Metan: „Ne ducem în Liga 3 fără probleme!”

Dinamo a retrogradat în Liga 2

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, dar Ionel Augustin se teme că alb-roșiii pot să cadă chiar și în liga a treia. Antrenorul de la U19 al „câinilor” se gândește la ce e mai rău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulți dintre jucătorii care au retrogradat cu Dinamo au prins contracte la alte formații din Liga 1. Ionel Augustin crede că alb-roșiii ar putea să fie nevoiți să folosească numai juniori, așa cum s-a întâmplat cu Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș în sezonul trecut, rămase făra jucători.

Ionel Augustin, strigăt de disperare la Dinamo

„Fără bani nu se poate face performanță. Asta e clar. Este foarte greu să ții în continuare lotul. În caz contrar vom juca cu copiii de la Dinamo U19. Dar așa ne ducem în Liga a treia fără probleme! E foarte greu”, a spus Ionel Augustin, potrivit fanatik.ro.

Răzvan Grădinaru, Vlad Morar, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Christian Irobiso, Alexandru Răuță, Balthazar Pierret, Mirko Ivanovski, Andreas Mihaiu, Cătălin Carp, Baptiste Aloe, Andrei Radu, Cristiano Figueiredo, Antoni Ivanov, Igor Jovanovic, Alin Buleică, Steliano Filip Jonathan Rodriguez au plecat de la Dinamo după retrogradare.

La capitolul „achiziții” se numără Bogdan Gavrilă, Valentin Lazăr, Neluț Roșu și Alin Demici.

Reclamă

Câți jucători au fost prezenți la vizita medicală a lui Dinamo, înaintea sezonului de Liga a 2-a

Dinamo a efectuat vizita medicală în cursul zilei de joi. La Policlinica Vitan din Capitală au fost prezenți 23 de jucători ai formației „alb-roșii”.

Jucătorii lui Dinamo prezenți la vizita medicală:

Dinamo a anunțat că Iulian Mihăescu și Ionel Augustin se vor afla pe banca tehnică a echipei în următoarea periodă. „Câinii” vor disputa al doilea amical al verii contra celor de la Unirea Slobozia. Partida se va disputa sâmbătă, ora 11:00, pe stadionul Unirii.

Reclamă 4 / 0/3

În primul meci de pregătire al verii, Dinamo a fost învinsă de Concordia Chiajna, scor 0-1.

Unde va juca Dinamo primele meciuri din Liga a 2-a

Dinamo va rămâne în Bucureşti şi va evolua tot pe arena din Ştefan cel mare, până la demolarea sa. Proiectul pentru un nou stadion a fost aprobat, urmând să se stabliească data la care se vor demara lucrările de reconstrucţie.

Răzvan Zăvăleanu s-a înţeles cu preşedintele CS Dinamo, Ionuţ Popa, pentru ca echipa să-şi dispute meciurile pentru o scurtă perioadă în „Groapă”, anunţă Fanatik. Echipa avea un contract de închiriere cu şeful Clubului Sportiv, valabil până în vara anului 2023.

Şefii grupării roş-albe au ajuns la decizia de a rămâne în Ştefan cel Mare, după ce s-au lovit de mai multe refuzuri. Iniţial, variantele Colentina sau Cotroceni păreau viabile, însă au picat din diverse motive.

Totodată, şi arena din Giurgiu era o variantă pentru conducerea lui Dinamo. „Câinii” ajunseseră la un acord verbal cu oficialii de la Giurgiu, pentru a-şi disputa meciurile pe stadionul „Marin Anastasovici”, însă au ales să rămâna în Bucureşti.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și