Închide meniul

Adrian Mititelu o conduce pe FC U Craiova chiar şi de după gratii. Cum ţine legătura cu fiul său şi cu Adi Mutu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2021, 19:07 / Actualizat: 4 iulie 2021, 14:48

Adrian Mititelu o conduce pe FC U Craiova chiar şi de după gratii. Cum ţine legătura cu fiul său şi cu Adi Mutu

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Echipa pe care o conduce a promovat pe prima scenă a fotbalului românesc, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Oltenii au un meci şoc în prima etapă, pe terenul campioanei CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu o conduce pe FC U Craiova chiar şi de după gratii

Potrivit gsp.ro, Adrian Mititelu conduce soarta clubului prin telefon. Are voie să vorbească 60 de minute, în fiecare zi, cu până la 10 persoane. Cel mai mult discută cu fiul său, care este preşedintele grupării din Bănie. Adrian Mititelu Jr „Prinţişorul Craiovei”, aşa cum este cunoscut tânărul de 23 de ani, l-a informat în legătură cu tot ce s-a întâmplat în amicalele din Slovenia.

În timpul meciului am discutat și cu tata, cu anumiți impresari. Le-am transmis cum a evoluat echipa. Tata e OK, e puternic”, a spus Mititelu Jr, poreclit Prinţişorul Craiovei, după eșecul suferit de FC U Craiova 1948 cu Hajduk Split, scor 1-2.

Adrian Mititelu poate suna pe cheltuiala lui, de la telefoanele publice din penitenciar, cel mult 10 persoane. Are dreptul la de a efectua zilnic 10 apeluri, cu o durată maximă cumulată de 60 de minute. Toate convorbirile sunt confidenţiale.

Finanţatorul nou-promovatei a ajuns după gratii în noiembrie 2020. Are de ispăşit o pedeapsă pentru evaziune fiscală. A primit trei ani de închisoare cu executare în dosarul transferului lui Mihai Costea de la Craiova la FCSB. Speră totuşi să fie eliberat pe 8 iulie, când Curtea de Apel va soluţiona contestaţia în anulare, admisă în principiu.

Reclamă

Adrian Mutu, despre relația cu Adrian Mititelu

Mutu a recunoscut că i-a cerut lui Mititelu un singur lucru: să-i aducă jucători. În ceea ce privește implicarea patronului în alcătuirea primului „11”, „Briliantul” nici nu se gândește la astfel de scenarii.

„Mi-a transmis multă baftă, putere de muncă, ce-ți poate transmite un patron de club. Eu i-am cerut să-mi aducă jucători, ca orice antrenor. Familia Mititelu nu trece printr-un moment foarte plăcut. Lucrurile se vor regla, sper ca noi să-i aducem bucurii prin ceea ce facem pe teren.

Sunt genul de antrenor care comunică cu patronul. Cred că toți antrenorii o fac! Bine, nu înțeleg de ce nu am putea avea o relație bună. De ce ar trebui să nu ne înțelegem bine?

Reclamă 4 / 0/3

Dacă impune jucători în echipă? Pentru mine nu există aceste lucruri în fotbal. Nu știu pentru cine există! Probabil vrei să duci discuția într-un alt sens. Știe toată lumea, e de notorietate. Eu vin din alt fotbal, pentru mine nu există astfel de lucruri și punct!”, a declarat Adrian Mutu.

Recomandări
  • Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare
  • Cum o conduce pe FC U Craiova 1948 de după gratii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și