Închide meniul

Adrian Mititelu pregăteşte un transfer bombă. Un fundaş care a fost coechipier cu Hazard şi De Bruyne, aşteptat la FC U Craiova!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2021, 12:34

Adrian Mititelu pregăteşte un transfer bombă. Un fundaş care a fost coechipier cu Hazard şi De Bruyne, aşteptat la FC U Craiova!

Adrian Mititelu Jr / Instagram Adrian Mititelu Jr.

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Luis Pedro Cavanda este jucătorul cu care oltenii speră să-şi „betoneze” defensiva, anunţă prosport.ro. Fundaşul de 30 de ani are o cotă de piaţă de 200.000 de euro şi a rămas liber de contract după despărţirea de Standard Liege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu pregăteşte un transfer bombă. Luis Pedro Cavanda poate semna cu FC U Craiova

Îl cunosc pe Luis Pedro Cavanda. Nu m-a prins pe mine la Standard, dar l-am avut adversar atunci când eram la Mouscron. Este un jucător foarte bun, care poate să joace atât fundaș dreapta, cât și fundaș stânga.

Am fost sunat de cei de la FCU și mi s-a cerut referinte despre el. Băiatul ăsta a jucat și pe la Galata. Eu cred că FCU va face o achiziție foarte bună dacă Adrian Mititelu se va hotărâ să îl ia„, a declarat Mircea Rednic pentru sursa citată anterior.

În urmă cu trei ani, Standard Liege plătea 2.4 milioane de euro pentru repatrierea fundaşului de la Galatasaray. Mutarea nu s-a dovedit tocmai inspirată. Cavanda a jucat în 20 de meciuri din campionat, după care a ieşit din calcule. Nu a mai evoluat în nicio partidă oficială din mai 2019.

Luis Pedro a evoluat pentru reprezentativele de juniori şi tineret ale Belgiei. În 2015 a făcut pasul la naţionala de seniori. Într-un amical cu Andorra i-a avut alături pe De Bruyne, Eden Hazard şi Mertens!

Reclamă

FC U Craiova 1948 a transferat un atacant cu experienţă

Adrian Mutu primeşte întăriri în ofensivă. FC U Craiova 1948 a anunţat transferul oficial al atacantului Hugo Vieira (32 ani).

Cotat la 200.000 de euro pe site-urile de specialitate, atacantul lusitan a evoluat de-a lungul carierei pentru echipe precum Sporting Gijon, Braga, Steaua Roşie Belgrad sau Yokohama Marinos. Vieira a evoluat în peste 280 de meciuri şi a marcat 105 goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și