Închide meniul

Adrian Mititelu, „ţinta” ultraşilor la FC U Craiova 1948 – Academica Clinceni! Patronul oltenilor a fost înjurat după ce a anunţat că vinde echipa. Forţele de ordine, alertate!

Reclamă

Publicat: 10 decembrie 2021, 19:01

Adrian Mititelu, „ţinta ultraşilor la FC U Craiova 1948 – Academica Clinceni! Patronul oltenilor a fost înjurat după ce a anunţat că vinde echipa. Forţele de ordine, alertate!

Adrian Mititelu, implicat din spatele gratiilor în toate deciziile de la echipă

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Adrian Mititelu, „ţinta” ultraşilor la FC U Craiova 1948 – Academica Clinceni

Ape tulburi în Bănie! Recent, Adrian Mititelu Jr., fiul patronului de la FC U Craiova 1948, i-a atacat în termeni duri pe ultraşii echipei. Acesta i-a acuzat că nu au venit să susţină echipa la meciuri, chiar dacă au fost ajutaţi cu bani. De asemenea, a anunţat că echipa va fi vândută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii au protestat în urma anunţului făcut de Adrian Mititelu Jr. şi l-au înjurat în mai multe rânduri pe tatăl său în timpul meciului cu Academica Clinceni. La pauză, forţele de ordine şi-au făcut apariţia la Peluză, pentru a se asigura că situaţia nu scapă de sub control.

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit la adresa ultraşilor de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr. a făcut un anunţ şoc la finalul meciului FC U Craiova 1948 – FC Voluntari, scor 0-2. Fiul lui Adrian Mititelu a dezvăluit că familia lui nu va mai investi la nou-promovată şi că a scos clubul la vânzare.

„Observ că există o dorinţă comună pe reţelele de socializare şi se fac presiuni asupra mea să vând. Vă anunţ că dorinţa voastră este lege pentru mine. Echipa este de vânzare pentru orice om care doreşte să cumpere. Nu mă interesează numele acestuia, doar detaliile tranzacţiei. În momentul de faţă clubul este la zi cu orice plată a salariilor şi a facturilor.

În acest moment opresc orice finanţare a echipei Mititelu către clubul de fotbal. S-a terminat cu fraierii din familia Mititelu în fotbalul românesc, ne-a ajuns. A fost ca un blestem în ultimii 16 ani. Tatăl meu, cu o ambiţie ieşită din comun, a dorit cu orice preţ… poate chiar cu preţul vieţii, pentru că acum este la puşcărie şi vă daţi seama cât de greu este acolo.

Reclamă

Este la puşcărie pentru că l-a vândut pe Mihai Costea la Steaua ca să facă rost de bani şi să îi investească în club. În numele familiei mele, decid că cel mai bine e să renunţăm!„, a declarat Adrian Mititelu Jr. într-un comunicat oferit presei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și