Închide meniul

„S-a terminat cu fraierii din familia Mititelu în fotbalul românesc”. Adrian Mititelu Jr. a răbufnit la adresa ultraşilor de la FC U Craiova 1948: „Sunt penibili!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 9:40 / Actualizat: 6 decembrie 2021, 12:50

„S-a terminat cu fraierii din familia Mititelu în fotbalul românesc. Adrian Mititelu Jr. a răbufnit la adresa ultraşilor de la FC U Craiova 1948: „Sunt penibili!

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit şi vinde FC U Craiova 1948

Instagram Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr a venit şi cu lămuriri. Anunţă că nu există datorii la clubul în care s-ar fi investit nu mai puţin de 22 de milioane de euro. Este dispus să îi vândă oricui, chiar şi patronului rivalei din oraş, Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 este de vânzare. „În numele familiei, decid că este cel mai bine să renunţăm!”

Observ că există o dorinţă comună pe reţelele de socializare şi se fac presiuni asupra mea să vând. Vă anunţ că dorinţa voastră este lege pentru mine. Echipa este de vânzare pentru orice om care doreşte să cumpere. Nu mă interesează numele acestuia, doar detaliile tranzacţiei. În momentul de faţă clubul este la zi cu orice plată a salariilor şi a facturilor.

În acest moment opresc orice finanţare a echipei Mititelu către clubul de fotbal. S-a terminat cu fraierii din familia Mititelu în fotbalul românesc, ne-a ajuns. A fost ca un blestem în ultimii 16 ani. Tatăl meu, cu o ambiţie ieşită din comun, a dorit cu orice preţ… poate chiar cu preţul vieţii, pentru că acum este la puşcărie şi vă daţi seama cât de greu este acolo. Este la puşcărie pentru că l-a vândut pe Mihai Costea la Steaua ca să facă rost de bani şi să îi investească în club. În numele familiei mele, decid că cel mai bine e să renunţăm!„, a declarat Adrian Mititelu Jr. într-un comunicat oferit presei.

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 i-a atacat în termeni duri pe ultraşii echipei. I-a acuzat că nu au venit să susţină echipa la meciuri, chiar dacă au fost ajutaţi cu bani.

Citește și:

Adrian Mititelu Jr.: „Fanii au primit bani primit bani printr-un interpus”

Sunt sigur că vor fi foarte mulţi doritori să cumpere acest club. Voi susţineţi pe Facebook mai mult decât pe stadion că echipa este foarte iubită şi că noi ne batem joc de ea. Probabil că se va găsi un om care să o facă mai bine decât noi.

Reclamă

Oricum, ei sunt foarte preocupaţi să iasă la protest împotriva vaccinării, sunt chiar penibili. Noi după 10 ani am revenit în prima ligă şi nu vin la stadion să ne susţină la meciuri! Din partea unei familii ruşinoase cum suntem noi au primit atâţia bani, de-a lungul anilor, pentru a face coregrafii şi pentru a susţine galeria. Banii i-au primit printr-un interpus foarte cunoscut„, a mai spus fiul lui Adrian Mititelu.

FC U Craiova 1948 este pe locul 14 în Liga 1. Are 3 victorii, 6 remize şi 9 înfrângeri. Oltenii au înregistrat un singur succes în ultimele 14 etape!

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și