Închide meniul

OFICIAL! Mihai Iosif a plecat de la Rapid. Prima reacție a antrenorului: „Acesta era visul meu, iar acesta s-a împlinit! Vă mulțumesc”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2022, 13:41

OFICIAL! Mihai Iosif a plecat de la Rapid. Prima reacție a antrenorului: „Acesta era visul meu, iar acesta s-a împlinit! Vă mulțumesc

Mihai Iosif a plecat de la Rapid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mihai Iosif a plecat de la Rapid
  • Prima reacție a antrenorului

Mihai Iosif și FC Rapid au încheiat, de comun acord, colaborarea. Înfrângerea cu FC U Craiova 1948 i-a fost fatală antrenorului care a reușit promovarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vă mulțumesc pentru tot! A fost un an în care am reușit să readucem împreună Rapidul în prima ligă, acesta era visul meu, iar acesta s-a împlinit. De acum, visul meu este să câștig, cândva, un titlu cu Rapid, iar după cum vedeți visurile mi se îndeplinesc. Mulțumesc suporterilor noștri senzaționali, care au fost mereu lângă echipă, și conducerii care a avut încredere în mine. Dacă e să regret ceva, aș spune că regret că nu am prins noul stadion Giulești din funcția de antrenor, însă toate la timpul lor.

Aș face, în astfel de momente, cum am făcut mereu, apel la unitate. Unitate între echipă, suporteri, conducere și staff tehnic. Uniți, Rapid poate ajunge chiar și anul acesta într-o cupă europeană! Hai Rapid!”,a spus Mihai Iosif pentru site-ul oficial al clubului.

Reclamă

Adrian Mutu este noul antrenor de la Rapid

Adrian Mutu este noul antrenor al Rapidului. Anunţul a fost făcut de şeful galeriei giuleştenilor, Gigi Corsicanu.

„Să nu ne mai ascundem, Adi Mutu este noul antrenor al Rapidului. Va fi prezentat azi. Nu se ia în calcul varianta Pancu sau Şumudică. Noi susţinem Rapid, Mutu trebuie să fie profesionist. Trebuie să faci performanţă, mai ales că nu faci parte din familia Rapidului”, a spus Corsicanu, la PRO X.

Reclamă

Adrian Mutu e noul antrenor al Rapidului

Şeful galeriei Rapidului a anunţat că fanii nu au nimic personal cu Mihai Iosif, dar şi că nu şi-au asumat decizia luată de Daniel Niculae şi Victor Angelescu de a-l numi pe Mutu antrenor principal.

Adrian Mutu, prezent în tribune la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid 3-2

Adrian Mutu a antrenat-o ultima oară chiar pe FC U Craiova 1948, adversara Rapidului de marți seară.

Fostul internațional a fost prezent în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la partidă pentru a-și urmări la lucru viitoarea echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea experienței de la FC U Craiova 1948, Mutu a mai pregătit echipa a doua a celor de la Wahda, precum și naționala U21 a României.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4