Închide meniul

Adrian Mutu, apărat după numirea la Rapid! ”Cele mai mari rezultate le-au avut cu Rednic și Lucescu, doi dinamoviști”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2022, 13:28

Adrian Mutu, apărat după numirea la Rapid! ”Cele mai mari rezultate le-au avut cu Rednic și Lucescu, doi dinamoviști”

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului

Hepta

Ovidiu Herea ne atrage atenția că două din cele trei titluri din istoria Rapidului au fost adjudecate cu dinamoviști pe bancă, Mircea Lucescu (1998-1999) și Mircea Rednic (2002-2003).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu la Rapid. Ovidiu Herea: Cele mai mari rezultate le-a avut cu Lucescu și Rednic

”Din ce am văzut, supărarea suporterilor este că în anul centenarului nu va stă pe bancă un rapidist pur-sânge, agreat de galerie. Până la urmă, cei din conducerea clubului iau deciziile. Iar ei au considerat că cea mai bună variantă este Adi Mutu. Mie îmi place ca antrenor Mutu și cred că va face treabă.

Până la urmă, rezultatele susțin orice antrenor. Dacă stăm se ne uităm în istoria Rapidului, observăm că cele mai mari rezultate (n.r. – din ultimii 30 de ani) le-a avut cu Rednic și Lucescu, antrenori dinamoviști. Asta, deși eu nu-l văd pe Mutu dinamovist”, a spus Herea, citat de digisport.ro.

Adrian Mutu la Rapid. Reacția Briliantului după victoria de la debut cu Academica

Adrian Mutu a debutat cu o victorie pe banca celor de la Rapid. La finalul partidei, „Briliantul” a fost extrem de fericit pentru debutul cu dreptul de la noua echipă.

Reclamă

„A fost greu până a venit golul. Eu cred că am făcut un meci bun. Băieţii au avut reacţie, au fost agresivi, ne-am creat 3-4 situaţii până la gol. Am spart gheaţa după zece meciuri. Băieţii au avut o atitudine corectă, s-au luptat pentru minge, au fost uniţi. Nu-mi aduc aminte de vreun şut pe poartă al Clinceniului, s-a jucat doar la o poartă.

Să uităm această victorie, de mâine să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Astăzi eu, după două zile la echipă, sunt mulţumit. Dacă am fi marcat toate ocaziile pe care le-am avut probabil ar fi fost 5-0 pentru noi. Dar pentru mine rezultatul contează. Pentru noi a început un campionat de astăzi. O luăm meci cu meci fără să ne impunem vreo limită. Important e să ne respectăm pe noi şi să respectăm fotbalul„, a spus Adrian Mutu, la finalul partidei cu Academica Clinceni.

Toate detaliile contractului lui Adrian Mutu la Rapid

Adrian Mutu are un salariu lunar de 10.000 de euro şi a semnat cu Rapid pe un an şi jumătate. Mutu şi-a dat acordul să vină în Giuleşti de câteva zile, dar aştepta anunţul oficial al plecării lui Iosif.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a antrenat-o ultima oară chiar pe FC U Craiova 1948, adversara Rapidului de marți seară.

Fostul internațional a fost prezent în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la partidă pentru a-și urmări la lucru viitoarea echipă. Înaintea experienței de la FC U Craiova 1948, Mutu a mai pregătit echipa a doua a celor de la Wahda, precum și naționala U21 a României.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și