Închide meniul

Rapid – Academica Clinceni 1-0. Debut cu dreptul pentru Adrian Mutu. Rareş Ilie a adus victoria cu un şut imparabil din interiorul careului

Cosmin Cioboată Publicat: 5 martie 2022, 21:45

Rapid – Academica Clinceni 1-0. Debut cu dreptul pentru Adrian Mutu. Rareş Ilie a adus victoria cu un şut imparabil din interiorul careului

Rares Ilie, în partida cu Universitatea Craiova

Hepta

  • Rapid – Academica Clinceni 1-0
  • Debut cu victorie pentru Adrian Mutu

Rapid – Academica Clinceni 1-0

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Rapid a câştigat primul meci cu Adrian Mutu antrenor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 70: GOOOL Rapid! Rareş Ilie a deschis scorul cu un şut imparabil, după ce a primit o pasă perfectă de la Kait!

Min. 47: Încă o bară pentru Rapid. Mingea centrată de Moise a lovit bara.

Reclamă

Min. 45: S-a terminat prima repriză!

Min. 13: Ocazie uriaşă pentru Rapid! Rareş Ilie a izbit bara, după ce a pătruns în careu.

Reclamă

Min. 1: A început partida.

LIVE SCORE | Rapid – Academica Clinceni. Echipele de start

Rapid: Moldovan – Belu, Săpunaru, Grigore, Morais – Kait, Moise, Alex Ioniță – Sefer, Ilie, Vojtus

Academica Clinceni: Ureche – Andrei Ion, Tsvetkov, Rufati – Holzmann, Vrdoljak, Gogov, Alghoul, Sambeya – De Amorim, Dumitrache

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a intrat într-o nouă etapă, odată cu instalarea lui Adrian Mutu pe banca tehnică. Formația giuleșteană s-a despărțit în această săptămână de Mihai Iosif și se pregătește acum pentru primul meci cu „Briliantul” la cârmă.

Rapid – Academica Clinceni | Adrian Mutu debutează pe banca giuleștenilor, împotriva penultimei clasate din Liga 1

Rămași fără șanse la play-off încă din urmă cu două etape, rapidiștii se află pe locul 10 în Liga 1, cu 37 de puncte acumulate.

Rapid va primi vizita celor de la Academica Clinceni, astăzi (20:30), pe stadionul Orăşenesc, din Mioveni.

Rapid – Academica Clinceni | Giuleștenii, fără victorie de 10 meciuri

Trupa de sub Grant n-a mai câștigat de 10 etape în Liga 1, iar fanii și-au pierdut răbdarea. Galeria Rapidului i-a cerut demisia lui Mihai Iosif, iar dorința s-a îndeplinit.

Conducerea giuleștenilor, în frunte cu patronul Victor Angelescu și președintele Daniel Niculae, l-a numit pe Adrian Mutu, care ultima oară a antrenat-o pe FC U Craiova 1948.

De cealaltă parte, situația este mult mai tragică. Reconstruită din temelii din cauza problemelor uriașe de ordin financiar, formația ilfoveană traversează o perioadă extrem de dificilă.

Academica se află pe penultimul loc în Liga 1, la 4 puncte deasupra „lanternei roșii”, Gaz Metan Mediaş, aflată într-o situaţie şi mai dezastruoasă.

Reclamă

În tur, Rapid a învins Academica Clinceni cu 3-2, după un meci spectaculos. Adrian Bălan, cu o dublă, și Alexandru Dandea au marcat pentru giuleșteni, în timp ce Ventura și Bautista au înscris pentru formația ilfoveană.

Adi Mutu: „Dacă cineva îmi spune să pup steagul, l-aș pupa fără probleme”

Am o experiență necesară și pot să gestionez o relație cu suporterii Rapidului, care sunt foarte fiebinți, foarte pasionali. Dacă trebuie să învăț imnul, o voi face. Eu nu cer să mi se strige numele. Dacă voi obține rezultate, o voi face. Încet încet prin munca mea vreau să câștig și recunoștința și simpatia lor. Nu am jucat la Rapid, eu cred că cel mai mult sunt florentin, acolo am jucat cel mai mult. Eu sunt un antrenor al românilor, nu mă identific cu nicio echipă. Vreau să fac o echipă bună.

Când eram jucător nu m-am gândit că o să fiu antrenorul Rapidului. Pasiunea pentru Rapid este fantastică, dar când o duci la extrem nu e foarte bine. Eu nu mă gândeam că o să devin antrenor. Respect Rapidul, voi da 100%, nu cer nimănui nimic, sper să câștig această recunoștință„, a declarat Adi Mutu la conferința de presă.

Toate detaliile contractului lui Adrian Mutu la Rapid

Adrian Mutu va avea un salariu lunar de 10.000 de euro şi a semnat cu Rapid pe un an şi jumătate, susţine gsp.ro. Mutu şi-a dat acordul să vină în Giuleşti de câteva zile, dar aştepta anunţul oficial al plecării lui Iosif.

Adrian Mutu a antrenat-o ultima oară chiar pe FC U Craiova 1948, adversara Rapidului de marți seară.

Fostul internațional a fost prezent în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la partidă pentru a-și urmări la lucru viitoarea echipă. Înaintea experienței de la FC U Craiova 1948, Mutu a mai pregătit echipa a doua a celor de la Wahda, precum și naționala U21 a României.

Citește și:

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Pe același subiect
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în zece luni petrecute la Rapid
Liga 1 • 17:03
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti
"Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!" Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 16:38
„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid
Liga 1 • 11:17
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă!
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!
Cristiano Bergodi, criză de isterie după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 15 apr., 23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”