Închide meniul

Adrian Mutu, dezvăluiri din culisele de la FC U Craiova 1948! Jucătorul adus peste capul „Briliantului”. „N-am fost de acord să vină!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2021, 20:51

Reclamă
Adrian Mutu, dezvăluiri din culisele de la FC U Craiova 1948! Jucătorul adus peste capul „Briliantului. „N-am fost de acord să vină!

Adi Mutu, dezvăluiri din culisele de la FC U Craiova 1948

Hepta

Adrian Mutu a recunoscut că FC U Craiova 1948 a făcut o campanie de transferuri slabă. Antrenorul a dezvăluit chiar și faptul că conducerea a adus un jucător deși el s-a împotrivit mutării, pe Mamadou Bagayoko.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul adus la FC U Craiova 1948 peste dorința lui Adrian Mutu

„Nu pot să spun că este cea mai reușită campanie de transferuri. Rezultatele nu confirmă acest lucru.

Bagayoko este singurul jucător la care n-am fost de acord să vină. Din diferite motive. Asamoah nu a jucat din decembrie, dar acum e unul dintre cei mai buni mijlocași din România. Sunt greșeli pe care le-au făcut anumiți jucători și care sar în ochi.

Poți să ai o echipă care e 99% plină de români și să n-ai rezultate. Nu trebuie să-i marginalizăm. Până la urmă, dacă este cineva vinovat, este vina noastră. Noi îi aducem, ei doar vin să muncească, să-și facă treaba”, a spus Adrian Mutu, potrivit digisport.ro.

Mamadou Bagayoko este un fundaș dreapta ivorian, în vârstă de 31 de ani. El a venit liber de contract la FC U Craiova 1948. În momentul când a semnat cu oltenii, Bagayoko era fără angajament de mai bine de un an. Mutu l-a folosit într-un singur meci în acest sezon.

Reclamă
Reclamă 4

Armin Gremsl (portar), Alberto Cobre (portar), Sorin Bușu (fundaș), Pedro Machado (fundaș), Marko Gajic (fundaș), Mamadou Bagayoko (fundaș), Dominik Kovacic (fundaș), Benjamin Van Durmen (mijlocaș), Samuel Asamoah (mijlocaș), Vlad Achim (mijlocaș), Francois Marquet (mijlocaș), Juan Bauza (mijlocaș), Terell Ondaan (mijlocaș), Sekou Sidibe (mijlocaș) și Hugo Vieira (atacant) sunt jucători aduși în această vară la FC U Craiova 1948.

Adrian Mutu: „Ne-ar mai fi trebuit timp!”

Doar 4 luni a rezistat Adrian Mutu la FC U Craiova 1948. „Briliantul” a spus că ar fi avut nevoie de mai mult timp ca să reușească să sudeze relațiile de joc între jucători.

Rezultatele se fac și se mențin prin consistență. Ne-ar mai fi trebuit experiență, iar jucătorilor timp să se obișnuiască cu Liga 1. Atunci când un antrenor nu îndeplinește dorința sau dorințele patronatului, este demis.

Reclamă

Am o relație bună și cu Adiță, el și cu taică-su sunt aceleași lucru. În toată această experiență, și despărțirea trebuie să fie corectă. Am spus de multe ori că nu țin de scaun. Nu fac antrenorat pentru bani. Lucrurile s-au închis în 5 minute.

Dacă pierdeam acum și câștigam la Botoșani, ce se întâmpla? Pasiunea și ambiția la Craiova ating cotele cele mai înalte. Nu se știe dacă mai rămâneam. Echipa mea se apară așa pentru că fac o apărare preventivă. Eu lucrez mult mai mult ofensiv. Antrenorul te duce până la 25 de metri, dar de acolo se descurcă jucătorii. Sunt antrenori care sunt pasionați de antrenorat. Mă interesează orice proiect important și ambițios”, a mai spus Adrian Mutu, potrivit aceleiași surse.

Adi Mutu o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 13, fără victorie de la meciul cu Academica Clinceni, disputat pe 7 august. În total, oltenii au doar două succese.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:08

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

21:58

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

21:50

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

21:47

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1! Momente emoţionante, la ultimul meci din carieră

21:39

Spania – Germania 2-1! Ibericii s-au calificat în semifinalele EURO 2024 cu un gol al lui Mikel Merino! Dani Olmo, gol şi assist!

21:24

„Un abuz!” Mihai Stoica a răbufnit! Cere o schimbare majoră în Liga 1: „Nu suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial!”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și