Închide meniul

Marius Șumudică a “explodat” când a aflat că oficialii Rapidului au discutat prima oară cu Adrian Mutu: “Mă doare! Puteau să-mi spună: ‘Uite, avem 2 lei, accepți?’” + Anunț despre viitorul său: “S-ar putea să dau curs ofertei!”

Publicat: 23 februarie 2022, 21:12

Marius Șumudică a “explodat” când a aflat că oficialii Rapidului au discutat prima oară cu Adrian Mutu: “Mă doare! Puteau să-mi spună: ‘Uite, avem 2 lei, accepți?” + Anunț despre viitorul său: “S-ar putea să dau curs ofertei!”

Marius Șumudică, fără echipă la ora actuală

Profimediaimages

  • Marius Șumudică, furios că oficialii Rapidului l-au contactat pe Adrian Mutu înaintea lui
  • Antrenorul de 51 de ani a dezvăluit planurile sale de viitor

Aventura lui Mihai Iosif pe banca Rapidului se apropie de final. Conducerea giuleștenilor, în prim-plan cu patronul Victor Angelescu și președintele Daniel Niculae, se află în căutarea unui înlocuitor potrivit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a răbufnit, după ce conducerea Rapidului a discutat cu Adrian Mutu înaintea lui: “Mă doare! Nu merit lucrul ăsta!”

Potrivit ultimelor informații apărute în presă, oficialii Rapidului au discutat cu Adrian Mutu, rămas fără echipă după despărțirea de FC U Craiova 1948.

Vestea l-a înfuriat pe Marius Șumudică, care a comentat decizia conducătorilor din Giulești. Fostul mare atacant al Rapidului s-a arătat dezamăgit de faptul că Daniel Niculae și Victor Angelescu nu l-au contactat deloc în privința unei colaborări.

Reclamă

Plecat recent din Turcia, de la Yeni Malatyaspor, „Șumi” consideră că nu se justifică o posibilă instalare a lui Adrian Mutu pe banca Rapidului.

Deși nu contestă valoarea de antrenor a “Briliantului”, antrenorul de 51 de ani s-a simțit jignit că oficialii giuleșteni n-au vorbit prima dată cu el.

Reclamă
Citește și:

Marius Șumudică, “săgeți” către oficialii Rapidului: “Puteau să-mi spună: Uite, avem 2 lei, accepți?”

“Mă doare că se discută cu Mutu înainte de Șumudică. Știu ce am făcut la Rapid. Nu mă pot compara cu Mutu la ce înseamnă cariera de fotbalist, dar în cariera de antrenorat vorbim despre altceva. Nu îi contest valoarea și nu vreau să mă înțeleagă greșit. Din contră, îi doresc să ajungă la un nivel înalt. Poate o să aibă rezultate mai bune decât mine. Eu până acum am antrenat peste 50 de meciuri în campionatul Turciei, printre alte experiențe.

Nu merit lucrul ăsta. Nu mă autopropun la Rapid, nu am niciun fel de problemă. Fiecare club are strategia lui. Poate ei cred că, în anul centenarului (n.r. – în 2023, Rapid va împlini 100 de ani), cu Adrian Mutu vor reuși să facă ceva, în detrimentul lui Mircea Lucescu sau Mircea Rednic, cu care ar fi meritat să discute prima oară.

Probabil n-au încredere în mine, dacă nu mi-au spus nimic până acum. Puteau să spună ‘Băi Șumi, uite noi avem 2 lei pentru tine, accepți să vii la Rapid?’. Iar eu răspundeam ‘Băi, domnule Angelescu, nu accept. Eu Vreau 5 lei. Poți să îmi dai, bine. Nu poți, iarăși bine!’. Dar așa, poate vine cineva care nu merită. În momentul ăsta e ca și când Steaua ar discuta cu Șumudică înaintea lui Lăcătuș.”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică, pregătit pentru o nouă aventură în străinătate: “În 7-10 zile s-ar putea să dau curs unei oferte!”

Marius Șumudică a vorbit și despre planurile sale de viitor. Tehnicianul de 51 de ani a dezvăluit că, cel mai probabil, peste o săptămână va accepta oferta unui club din străinătate

“Îmi doresc să plec din nou în străinătate. În 7-10 zile s-ar putea să dau curs unei oferte din afară.”, a mai declarat Șumudică, pentru sursa citată.

Victor Angelescu, prima reacție despre negocierile cu Adrian Mutu

”Mai avem trei meciuri. Trebuie să rămânem concentrați, să ne facem punctele. Am mai spus că vom trage linie abia după 30 de etape. Nu există să schimbăm antrenorul. Nici nu am discutat cu altcineva. Doar să nu avem parte, Doamne ferește!, de vreun dezastru cu Dinamo și cu Clinceni, cu care, dacă obținem numai vreo două puncte, e clar că am intra într-o horă pe care nu ne-o dorim! Vom vedea din mers.

Vrem să rămânem acolo, pe locurile 7-8. Eu sper să obținem măcar șase puncte în ultimele trei etape. Play-off-ul l-am tăiat de pe listă. Mai vorbim numai de calcule matematice, bune pentru presă. Important e ca, la înjumătățire, să rămânem cu un număr rezonabil de puncte pentru a nu avea emoții în play-out”, a declarat Victor Angelescu, citat de playsport.ro.

Nebunie la Rapid! Patronul Angelescu îl vrea pe Adrian Mutu, dar Daniel Niculae își dorește un alt antrenor

E nebunie la Rapid, după ce giuleștenii au ratat, în mare proporție, calificarea în play-off. Victor Angelescu i-a decis soarta lui Mihai Iosif, după cele opt meciuri la rând fără victorie în Liga 1.

Adi Mutu este favorit să ajungă pe banca grupării din Grant, dar Daniel Niculae își dorește alt antrenor. Președintele Rapidului face lobby pentru Bogdan Andone, antrenor cu experiență la FCSB și Astra.

În timp ce conducerea are doi antrenori pe listă, fanii sunt ”fierți”. Marius Șumudică, preferatul lor, nu se află pe lista giuleștenilor. ”Șumi” a fost dat afară de ultima clasată din Turica, Yeni Malatyaspor, și s-a întors în țară.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”