Închide meniul

Adrian Mutu, regretat de Adrian Mititelu Jr: „Eu cred că nu trebuia schimbat”. Cine va antrena FC U Craiova 1948 până în iarnă: „E haos, străinii nu-şi dau interesul”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 decembrie 2021, 23:55

Adrian Mutu, regretat de Adrian Mititelu Jr: „Eu cred că nu trebuia schimbat. Cine va antrena FC U Craiova 1948 până în iarnă: „E haos, străinii nu-şi dau interesul

Adrian Mutu, regretat de FC U Craiova 1948

Remus Badea/SPORT PICTURES

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Cine va antrena FC U Craiova 1948 până în iarnă

FC U Craiova 1948 e într-o situaţie disperată. A luat bătaie de la Academica Clinceni, chiar pe propriul teren, iar ameninţarea retrogradării planează la echipa olteană. Finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu Jr a ajuns la capătul răbdării. Regretă despărţirea de Adrian Mutu şi dezvăluie cine va antrena echipa din iarnă. Eugen Trică a fost schimbat din funcţie după doar 4 meciuri în care a câştigat un singur punct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, regretat de Adrian Mititelu Jr

„Nu cred că vom numi un antrenor în astea două meciuri rămase. Avem şanse să scăpăm de la retrogradare. Va fi antrenor Dan Vasilică plus staff-ul lui Eugen Trică. Vreau să vindem echipa, dar nu după ce retrogradăm. Mergem din ce în ce mai rău. Ar fi tragic dacă pierdem şi cele două meciuri care au rămas. Eu cred că nu trebuia schimbat Adrian Mutu. Ami bine rămânea la echipă Adrian dacă privim acum retrospectiv, dar ce să mai spun acum”, a spus Adrian Mititelu Jr., conform digisport.ro.

Urmează schimbări masive la FC U Craiova 1948

Mai mult, Adrian Mititelu Jr. i-a făcut praf pe străinii din lot care au ajuns la echipă în această vară şi anunţă schimbări masive de lot în această iarnă. Patronul oltenilor a dezvăluit şi de ce a plecat Flavius Stoican de la echipă. „E un soi de haos la echipă. Niciodată în acest campionat eu sau tatăl meu nu am făcut echipa. După ce pierzi 3-4 meciuri e normal să spui că nu îţi place de un anumit jucător. La Flavius au fost discuţii care au depăşit sfera fotbalului. Au fost nişte deranjamente. Şi eu îi mulţumesc lui Flavius.

Reclamă
Citește și:

Şi mie îmi este foarte teamă că de retrogradare. Toată lumea spune că avem un lot foarte slab. Tatăl meu a avut doar opţiuni verbale. Toţi erau foarte activi în campionate importante. Kovacic, Gajic, Ondaan. Toţi promiteau foarte mult. Străinii aceştia nu îşi dau interesul. Kovacic a greșit în 7-8 meciuri și am pierdut din cauza lui 9-10 puncte. Străinii stau doar ca să-şi ia banii. Joacă un meci şi două stau. E vina noastră că am făcut alegerile. Plătim salarii de 300.000 de euro cu tot cu taxe. Am investit încontinuu din 2017, dar nu luăm bani de nicăieri. Nu am mai întâlnit aşa ceva. Merge prost echipa, ghinioane, joc slab. Intri într-o degringoladă. E o perioadă foarte grea. De aceea a plecat şi Eugen la echipă. Din iarnă vor pleca foarte mulţi. Avem foarte mulţi străini în echipă. Am stabilit să ne bazăm pe străini. Asta a fost strategia. Mi-a plăcut şi mie ideea, dar aceşti trăini se antrenează săptămânal, dar dacă simt ceva nu mai joacă. Avem jucători care încasează 9000-10.000 de euro şi nu joacă nici măcar de 1000″, a mai spus Mititelu Jr., conform sursei citate.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”