Închide meniul

OFICIAL | Eugen Trică a fost demis de FC U Craiova 1948. „Îi mulţumim pentru tot ce a realizat”. Echipa lui Adrian Mititelu a rămas din nou fără antrenor!

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2021, 14:17

Reclamă
OFICIAL | Eugen Trică a fost demis de FC U Craiova 1948. „Îi mulţumim pentru tot ce a realizat. Echipa lui Adrian Mititelu a rămas din nou fără antrenor!

Eugen Trică a fost demis demis de la FC U Craiova 1948

Hepta

Eugen Trică și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Clubul îi mulțumește pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei și îi urează mult succes în următoarele provocări„, se anunţă în comunicatul oficial al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică, dat afară de la FC U Craiova 1948

Trică a ajutat-o pe echipa lui Mititelu să promoveze, dar a fost demis. A revenit înaintea meciului cu CFR Cluj, pierdut cu 0-2. A urmat apoi remiza cu Dinamo (0-0) şi eşecurile cu FC Voluntari (0-2) şi Academica Clinceni (1-2).

Jucătorii s-au plâns că sunt criticaţi după meciuri de antrenor. Din acest motiv, aceştia şi-au dorit ca tehnicianul să fie îndepărtat de la echipă. Adrian Mititelu a luat măsuri şi ar fi transmis din închisoare că Trică trebuie înlocuit.

Echipa nu joacă nimic, parcă nici fizic nu mai stăm bine. Suntem morţi pe teren, nu se mai poate aşa”, ar fi fost mesajul lui Adrian Mititelu din spatele gratiilor.

Reclamă
Reclamă 4

Nu înţeleg un lucru. Am marcat primii şi mă gândeam că jucătorii au încredere. Am greşit în lanţ. Şi jucătorii de la Barcelona jucau minge lungă. Nu am ce să le mai spun. Nu se prinde nimic de ei. Nu învăţăm din greşeli şi toată lumea este supărată. Nici eu nu înţeleg. Clinceniul era echipă de bătut.

Ăsta e maxim, nu am ce să zic. Nu am vorbit foarte mult. Adiţă a avut o discuţie cu ei. Trebuie să analizăm şi vom vedea ce va fi. Este foarte greu să vinzi clubul Universitatea Craiova. Trebuie să mergem mai departe. Eu zic să ne liniştim puţin şi să avem o discuţie”, a declarat Eugen Trică la finalul meciului cu Academica.

FC U Craiova 1948 pregăteşte o ofertă pentru Edi Iordănescu

Oltenii pregătesc venirea lui Edi Iordănescu la echipă. Fostul antrenor de la FCSB ar fi al patrulea conducător de pe bancă al craiovenilor, în acest sezon.

Reclamă

Conform digisport.ro, familia Mititelu e dispusă să facă orice pentru a-l aduce pe Edi Iordănescu în Bănie. Rezultatul cu Academica Clinceni (1-2) a grăbit despărțirea de Eugen Trică.

Totuși, șansele ca Edi Iordănescu să accepte o eventuală ofertă sunt mici, iar motivele sunt mai multe. Chiar dacă i-ar oferi un salariu tentant, fiul selecționerului este convins să plece în străinătate pentru următoarea destinație.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:29

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 iulie

17:20

Marius Marin, ofertă colosală înainte de România – Olanda: salariu de 4 milioane de euro

17:03

Programul complet al etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

16:49

VIDEODaniel Popa şi-a uitat definitiv trecutul dinamovist! Gestul făcut imediat după ce a îmbrăcat noul tricou al FCSB-ului

16:11

Anca Todoni, victorie la primul ei meci pe tabloul principal al unui Grand Slam

15:59

Aryna Sabalenka s-a retras de la Wimbledon 2024! Anunţul făcut de numărul 3 WTA, cu câteva ore înaintea meciului

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și