Închide meniul

Adrian Petre trebuie să devină un adevărat războinic pentru a face pace cu Gigi Becali: "Altfel n-ai cum. Aşa treci peste momentele grele!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2020, 8:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Adrian Petre trebuie să devină un adevărat războinic pentru a face pace cu Gigi Becali: "Altfel n-ai cum. Aşa treci peste momentele grele!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Petre

Un moment fierbinte al relaţiei cu Gigi Becali s-a produs după meciul cu Viitorul. Pe contul atacantului a apărut o postare în care îl ironiza pe Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Prima ta greșeală a fost să crezi că sunt una dintre oile tale”, a fost mesajul ca o aluzie pentru Becali ce a apărut pe contul atacantului,  dar care a fost şters ulterior.

Petre s-a scuzat şi a spus că un prieten a postat acest mesaj, fără să îi ceară acordul. Totuşi, situaţia lui Petre la FCSB nu este deloc bună. 

Atacantul vrea să îşi rezolve cât mai repede situaţia şi ia în calcul să plece.

"Îmi pare rău că a dispărut din prim planul competiției, dar sper să nu renunțe, să nu se lase doborât de acest moment și să revină. E un băiat care are calități, a și demonstrat asta. Știm foarte bine ce goluri a dat la tineret în campania de toamna trecută.

Reclamă

Din păcate, nu e un moment bun pentru el. Ar trebui să fie mai ambițios. E un moment de suferință, dar să transforme suferința într-o mare ambiție! Dacă o transformi în renunțare, e mai greu să revii. Ar trebui să-și dubleze ambiția, altfel n-ai cum. La fotbal nu se vorbește, se joacă. Așa treci peste momentele grele. Nu e vorba de dialog, e vorba de prezența în joc, prezența la antrenamente”, a spus Mihai Stoichiţă pentru gsp.ro

Adi Petre: Am vorbit cu impresarul, sunt echipe interesate

"Am vorbit cu impresarul, vă daţi seama că vorbim despre situaţia mea şi zicea că sunt ceva echipa care sunt interesate.

Până atunci, sunt jucătorul FCSB-ului şi nu o să îmi permit niciodată să fac astfel de remarci prin care să jignesc pe cineva din conducere sau colegi. Nu este genul meu", a spus Adrian Petre, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cota lui Adrian Petre s-a prăbuşit

Mutarea la FCSB nu a fost una de bun augur pentru Petre nici din punct de vedere al cotei de piaţă, care i s-a prăbuşit cu 500.000 de euro în doar şase luni.

În momentul în care a venit la FCSB, Petre era cotat la 1.3 milioane de euro, iar acum valorează 800.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și