Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Porumboiu, criză de râs când a aflat că Marius Șumudică se retrage din antrenorat: „Când o are prea mică, când o are prea mare!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 martie 2023, 13:21

Adrian Porumboiu, criză de râs când a aflat că Marius Șumudică se retrage din antrenorat: Când o are prea mică, când o are prea mare!”

Adrian Porumboiu, criză de râs când a aflat că Marius Șumudică se retrage din antrenorat

Marius Șumudică / Profimedia

Adrian Porumboiu a avut o criză de râs când a aflat că Marius Șumudică se retrage din antrenorat! Fostul arbitru FIFA a vorbit despre anunțul de retragere făcut de fostul său antrenor de la FC Vaslui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică este antrenor principal la Al-Raed, din vara anului trecut. Al-Raed se află pe locul 10 din prima ligă saudită, cu 21 de puncte obținute după 18 meciuri jucate.

Adrian Porumboiu, criză de râs când a aflat că Marius Șumudică se retrage din antrenorat

În momentul în care a aflat că Marius Șumudică vrea să se retragă din antrenorat, Adrian Porumboiu a avut o criză de râs. Fostul arbitru FIFA nu crede în spusele lui „Șumi” și îl consideră un antrenor simpatic.

„Marius Șumudică se retrage în fiecare duminică! După ce pierde, se retrage. Nu se retrage. Nici vorbă! Fotbalul are nevoie de oameni simpatici ca «Șumi». E ca unul căruia îi place să bea. Zice: «Nu mai beau în viața mea!». Dar nu se oprește, doar dacă îi spune medicul. Lui nu i-a spus niciun medic să se oprească, așa că nu se va retrage.

S-a supărat, probabil are el ceva. «Șumi» rămâne un antrenor simpatic. El trece de la etape din astea, când o are prea mică, când o are prea mare. Nu se retrage! Să-i propună Gigi, să vezi cum vine imediat și nu se mai retrage. El de mult își dorește…

Reclamă

(n.r. El susține că vrea să se retragă pentru a se dedica familiei) Târziu, târziu. Ce să mai faci acum? La bătrânețe, câte vrea să mai repare? E o meserie. Alții pleacă pe front. Asta este meseria lui, a câștigat bani, câștigă bani. Doar nu câștigi bani stâng acasă lângă soție”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Mesajul postat de Marius Șumudică

Marius Șumudică și-a anunțat retragerea printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

„În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție.

Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas”, a anunțat Marius Șumudică, printr-o postare pe rețelele sociale.

CV-ul lui Marius Șumudică

De-a lungul carierei de antrenor principal, Marius Șumudică a pregătit 20 de echipe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, AO Kavala, Astra Giurgiu, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor și Al-Raed.

Pe parte de trofee, Șumudică a cucerit două titluri de campion, alături de Astra Giurgiu și CFR Cluj (a fost demis după șapte etape, în care a obținut punctaj maxim), dar și o Supercupă a României, fiind la „cârma” Astrei Giurgiu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și