Închide meniul

Afacere șoc în Liga 1! Doi jucători de la CFR Cluj, propuși la FCSB! Anunțul făcut de Mihai Stoica: „Am fost întrebați de ei!”

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2021, 20:34

Reclamă
Afacere șoc în Liga 1! Doi jucători de la CFR Cluj, propuși la FCSB! Anunțul făcut de Mihai Stoica: „Am fost întrebați de ei!

Mihai Stoica, răspuns pentru Mihai Rotaru

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a spus că șansele ca unul dintre cei doi jucători să ajungă la FCSB sunt mici, deși Denis Ciobotariu este pe placul managerului general de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunțat că doi jucători de la CFR Cluj au fost propuși la FCSB

Cineva îmi propunea jucători de la CFR. Îmi spunea că, dacă e adevărat sau nu, eu nu ştiu… Lui Butean, CFR îi datorează 600.000 de euro. Logic, de pe lista lor de transferuri. Nu, nu, chiar nu sunt interesanți. 

Ştiţi ce jucători sunt în afara listei, Hoban, Butean, Ciobotariu, Fofana, Tahiri, Rodrigues, portarul Cristiano. Pe cine să intereseze? Am spus despre jucătorii care nu au drept de joc”

Noi am fost întrebaţi despre Ciobotariu şi Butean. Noi aşteptăm momentul în care să joace Haruţ fundaş central. Îmi place Ciobotariu, e interesant. Acum doi, trei ani îl luam, dar acum avem fundaşi centrali. Mai e Vinicius, ne mai gândim şi la pepinieră„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Budescu și Keșeru, OUT de la FCSB! Becali va miza pe tineri

Am vorbit cu Budescu: «spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem». O să vorbesc și cu Keșeru”, a anunțat Becali la Pro X. Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Becali vrea să renunțe la cele două vedete din cauza salariului foarte mare pe care îl au aceștia. Din câte se pare, Budescu și Keșeru au câte 20.000 de euro, pe lună.

Reclamă
Reclamă

Se termină cu salariile mari și vom juca cu jucătorii care rămân. Eu așa ceva nu mai fac, nu sunt idiot. Dacă te domină Sepsi, mai ai pretenții la fotbal? Nu mai poți! Atunci îmi văd de treaba mea, stau acasă. Nu ai cum să te bați în Europa dacă te bate Sepsi. Că pe noi ne-au bătut, cu 2 sau 3-0, alea trebuia să intre în poartă.

Nu am ceva cu Budescu de aseară. I-am zis că nu ne certăm. Nu îmi convine, e un salariu mare și nu are rost. De jucat nu va mai juca la noi. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man, iau banii pe Moruțan, mai pot trăi încă doi ani, și în 2023. La revedere, bani de la mine din buzunar nu mai dau! Tot ce e de vânzare, pac, vând imediat!

Ăsta e sentimentul meu de acum, de dezamăgire. Dar dacă ține strategia cu vânzare de jucători, mă ocup iar. Până acum m-a ținut la plutire. Dacă se mai întâmplă așa, merg înainte. Un lucru este clar, 500%: bani din buzunarul lui Becali pentru ca niște jucători să se joace cu mingea nu vor mai exista, pentru că nu sunt idiot, masochist, să-mi bat joc de banii mei! Dai foc la banii tăi”, a mai spus Becali.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și