Închide meniul

Alertă la Dinamo! Dorin Șerdean a rupt tăcerea despre Pablo Cortacero. Anunțul așteptat de toți fanii „câinilor”

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 17:08

Alertă la Dinamo! Dorin Șerdean a rupt tăcerea despre Pablo Cortacero. Anunțul așteptat de toți fanii „câinilor

Dorin Șerdean, anunț de ultimă oră despre Pablo Cortacero

Cont Facebook personal Pablo Cortacero

  • Dorin Șerdean a rupt tăcerea despre Pablo Cortacero
  • Anunțul așteptat de toți fanii „câinilor”

În urmă cu mai bine de o lună, Tribunalul București a publicat lista completă a creditorilor lui Dinamo care s-au înscris în procesul de recuperare a banilor investiți în club. Surprinzător, acolo se regăsea și Pablo Cortacero. Șerdean a explicat cum s-a întâmplat acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Șerdean a rupt tăcerea despre situația lui Pablo Cortacero

„Ca angajat, eu am intrat din oficiu la masa credală! Fără să solicit acest lucru… având salarii de primit la fel ca toți celilalți angajați cu contract de muncă. Deci, în mod diferit de cei care au contract de activitate sportivă, în speță jucătorii și antrenorii, care ei trebuie să solicite înscrierea la masa credală…Și total diferit de creditorii terți, societăți comerciale, organizații, instituții ale statului, etc.

Lista se poate vedea în Buletinul Procedurilor de Insolvență. Vă poate ajuta un avocat. Pablo Cortacero nu s-a înscris”, a explicat Dordin Șerdean, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Cortacero a investit 500.000 de euro la Dinamo anul trecut, după care a dispărut din peisaj și nu a mai apărut nici până în ziua de astăzi. În tot acest timp, colaboratorii săi spanioli aduceau jucători pe salarii exorbitante, bani pe care fotbaliștii nu i-au văzut niciodată.

Ulterior, Dinamo a ajuns să aibă probleme uriașe din cauza reclamațiilor făcute de jucătorii neplătiți. Doar în urma procesului deschis la FIFA de spaniolul Isma Lopez, clubul din Ștefan cel Mare a primit interdicție la transferuri, care ulterior a fost ridicată.

Reclamă

La masa credală apar și fotbaliști actuali ai lui Dinamo, dar și alții care s-au despărțit de club. În total sunt peste 100 de creditori, societăți, furnizori, persoane fizice, angajați, parteneri și fotbaliști care încearcă să-și recupereze banii de la Dinamo.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”