Închide meniul

Alesul lui Gigi Becali a avut rezultate dezastruoase! Dinu Todoran a „contribuit” la retrogradarea lui CSM Slatina în Liga 3

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2021, 22:24 / Actualizat: 22 mai 2021, 1:27

Reclamă
Alesul lui Gigi Becali a avut rezultate dezastruoase! Dinu Todoran a „contribuit la retrogradarea lui CSM Slatina în Liga 3

Dinu Todoran a făcut declaraţii sincere despre experienţa de la FCSB

Dinu Todoran a vorbit despre scurtul mandat de la FCSB / Răzvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinu Todoran a căzut cu CSM Slatina. Todoran a stat doar cinci meciuri la Slatina, iar bilanțul său a fost unul dezastruos: 0-1 cu CS Mioveni, 1-2 cu ”U” Cluj și 0-1 cu Ripensia, și două egaluri, 1-1 cu Farul și 1-1 cu CSM Reșița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran a căzut cu CSM Slatina

Din cauza rezultatelor neconcludente, Dinu Todoran a fost demis în martie 2021. El era antrenor la Slatina din decembrie 2020. Todoran a lăsat-o pe CSM Slatina pe locul 19 în Liga 2, cu o singură etapă înaintea finalului sezonului regulat.

CSM Slatina nu a reușit să se salveze după plecarea lui Dinu Todoran. Echipa a retrogradat în Liga 3, la capătul unui play-out unde a obținut o singură victorie.

Cine este Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB

Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Ca jucător, Dinu Todoran a evoluat pentru echipe precum Petrolul, Astra, Farul, Unirea Urziceni, Botoșani sau Victoria Brănești. Acesta s-a retras în 2016, de la FC Voluntari.

Reclamă

Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB

Patronul lui FCSB a negociat cu nume mari din fotbalul românesc, printre care Marius Șumudică sau Nicolae Dică. Todoran a fost însă favoritul lui Gigi Becali, datorită credinței sale.

„Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și