Închide meniul
EXCLUSIV

Alex Chipciu, cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău: „Avem multe de invățat de la el” + Ce a spus despre plecarea lui Neagoe

Sebastian Cristian Publicat: 9 ianuarie 2023, 19:51

Alex Chipciu, cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău: Avem multe de invățat de la el” + Ce a spus despre plecarea lui Neagoe

Alex Chipciu, despre o revenire la echipa națională

Alex Chipciu, interviu pentru Antena Sport

  • Alex Chipciu are numai cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău

Alex Chipciu are numai cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău, noul antrenor al celor de la U Cluj. După plecarea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova, oficialii ardelenilor s-au mișcat repede și l-au contactat pe Neluțu Sabău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare mijlocaș revine ca antrenor în Liga 1, după o pauză de 8 ani.

Alex Chipciu, cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău

Aflat în cantonament cu U Cluj în Turcia, Alex Chipciu a vorbit despre modul în care conduce Sabău antrenamentele. Mijlocașul are numai cuvinte de laudă pentru actualul antrenor al echipei.

Reclamă

„Sabău e un antrenor bun care pune bază mare pe organizare, pe disciplina în afara terenului. Antrenamentele mi s-au părut foarte bune și intense, la fel ne-am antrenat foarte bine de dimineață.

Câteodată e păcat că sunt anumiți antrenori care nu antrenează de foarte mult timp și de la care ai foarte multe lucruri de învățat.

Reclamă

În fotbalul nostru contează mai mult relațiile între președinți, primari și anumiți oameni decat valoarea reală. Dacă nu faci compromisuri e mai greu și probabil de asta nici nu a antrenat până acum

Avem un obiectiv de a ne salva de la retrogradare, nu va fi ușor, clar, dar în același timp nici nu cred că avem o echipa de Liga a 2-a”, a declarat Alex Chipciu la Antena Sport.

Fotbalistul a vorbit și despre decizia lui Eugen Neagoe de a pleca de la U Cluj pentru a o prelua pe Universitatea Craiova și susține că poate înțelege motivele fostului său antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

„E greu să refuzi Craiova pentru că era de acolo și Craiova e echipă care se bate la campionat. Nu știi când mai ai șansa să te întâlnești cu o astfel de ofertă”, a mai spus Alex Chipciu.

Alex Chipciu nu se grăbeşte să fie secundul lui Mihai Pintilii la FCSB

Alex Chipciu şi-a decis viitorul. Campion de trei ori cu FCSB, mijlocaşul de 33 de ani nu este dispus să se retragă. Jucătorul lui U Cluj nu ar accepta să îşi agaţe ghetele în cui dacă bunul său prieten, Mihai Pintilii, i-ar propune să îi devină secund.

Chipciu şi Pintilii sunt colegi la Şcoala de Antrenori, dar mai au de aşteptat până să primească licenţa PRO. Nu vor face prea curând echipă.

„Eu cu Pintii, pe lângă faptul ca am fost colegi… şi cu Chiricheş, cu toată lumea cu care am jucat atunci… suntem în relaţii de naşi-fini, botezam copiii unul altuia. Pintilii probabil e unul dintre cei mai apropiati, cu care mă văd cel mai des. Stăm unul la altul mereu, şi soţia mea e prietena foarte bună cu soţia lui, copiii noştri la fel.

Acum am fost şi la Şcoala de Antrenori în iarna asta. Vorbesc cu el foarte des, m-am văzut cu el non-stop. Clar vrea să-şi ia şi el carnetul de antrenor, sau antrenor-asistent, ce licenţă facem noi. Ca apoi să facem celelalte lucruri. Mă bucur pentru el, sincer! Aşa cum a fost în ultimul timp şi a ajutat acolo mereu Steaua sau FCSB când a fost nevoie de ajutor… chiar de când a fost el principal şi a făcut antrenamentele şi tot ce ţine de organizare acolo, au fost rezultate foarte bune. Îmi doresc să continue pe această linie.

(Reporter: Te-ai duce ca secund al lui la FCSB?) Mai făceam glume cu el. Când am jucat cu FCSB la Cluj mi-au zis ‘Puiu’ şi cu ‘Vije’: ‘Gata, lasă-te de fotbal şi vino secund’. Eu aş vrea să mai joc fotbal în primul rând şi nici nu aş putea fi antrenor secund pentru că nu am carnet de antrenor. Doar să fii pe acolo, să mai ajuţi. În momentul ăsta vreau să mai joc fotbal, vom vedea ce va mai fi”, a declarat Alex Chipciu la AntenaSport.

Pintilii conduce antrenamentele lui FCSB în cantonamentul din Turcia. Leo Strizu este OUT de la vicecampioana României, iar Gigi Becali caută un nou tehnician cu licenţă PRO.

Reclamă

 

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu
Liga 1 • 22 mart., 8:30
„Gata, nu mai vreau!” Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu. Ce s-a întâmplat
S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea
Liga 1 • 20 mart., 21:38
FOTO | S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea! Reacția unui fan: „Nea Gigi a făcut poza?”
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj - FC Botoşani 3-0
Echipa naţională • 15 mart., 20:10
„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0