Închide meniul

Alex Chipciu, despre o revenire la echipa națională: „Nu cred că își mai are rostul”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 9 ianuarie 2023, 21:27

Alex Chipciu, despre o revenire la echipa națională: Nu cred că își mai are rostul”

Alex Chipciu, despre o revenire la echipa națională

Alex Chipciu, interviu pentru Antena Sport

Alex Chipciu a vorbit despre o eventuală revenire la echipa națională. Fotbalistul lui U Cluj a recunoscut că nu mai ia în calcul să îmbrace echipamentul tricolor în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul a jucat în 46 de meciuri pentru naționala României și a înscris de 6 ori.

Alex Chipciu, despre echipa națională

Aflat în cantonament cu U Cluj în Turcia, mijlocașul a discutat despre posibilitatea unei reveniri la echipa națională. Deși nu crede că va mai îmbrăca tricoul României, Chipciu are încredere în tinerii fotbaliști care vor reprezenta țara noastră în viitor.

„Ce să mai vorbesc de echipa națională? N-am mai fost de mult la echipa națională. Sunt mulți jucători tineri acolo. Ok, mai sunt câțiva jucători cu experiență, mă refer la Chiricheș dar e la un alt nivel. 

Sună aiurea să te pronunți de echipa națională sau sa spui «nu mă mai duc» pentru că totusi e echipa naționala care te-a propulsat, care ți-a dat atâtea satisfacții. Sunt atâția jucători tineri acolo, nu cred că își mai are rostul să mă duc eu la echipa națională”, a declarat Alex Chipciu pentru Antena Sport.

Reclamă

Alex Chipciu nu se grăbeşte să fie secundul lui Mihai Pintilii la FCSB

Alex Chipciu şi-a decis viitorul. Campion de trei ori cu FCSB, mijlocaşul de 33 de ani nu este dispus să se retragă. Jucătorul lui U Cluj nu ar accepta să îşi agaţe ghetele în cui dacă bunul său prieten, Mihai Pintilii, i-ar propune să îi devină secund.

Chipciu şi Pintilii sunt colegi la Şcoala de Antrenori, dar mai au de aşteptat până să primească licenţa PRO. Nu vor face prea curând echipă.

„Eu cu Pintii, pe lângă faptul ca am fost colegi… şi cu Chiricheş, cu toată lumea cu care am jucat atunci… suntem în relaţii de naşi-fini, botezam copiii unul altuia. Pintilii probabil e unul dintre cei mai apropiati, cu care mă văd cel mai des. Stăm unul la altul mereu, şi soţia mea e prietena foarte bună cu soţia lui, copiii noştri la fel.

Reclamă 4 / 0/3

Acum am fost şi la Şcoala de Antrenori în iarna asta. Vorbesc cu el foarte des, m-am văzut cu el non-stop. Clar vrea să-şi ia şi el carnetul de antrenor,u antrenor-asistent, ce licenţă facem noi. Ca apoi să facem celelalte lucruri. Mă bucur pentru el, sincer! Aşa cum a fost în ultimul timp şi a ajutat acolo mereu Steaua sau FCSB când a fost nevoie de ajutor… chiar de când a fost el principal şi a făcut antrenamentele şi tot ce ţine de organizare acolo, au fost rezultate foarte bune. Îmi doresc să continue pe această linie.

(Reporter: Te-ai duce ca secund al lui la FCSB?) Mai făceam glume cu el. Când am jucat cu FCSB la Cluj mi-au zis ‘Puiu’ şi cu ‘Vije’: ‘Gata, lasă-te de fotbal şi vino secund’. Eu aş vrea să mai joc fotbal în primul rând şi nici nu aş putea fi antrenor secund pentru că nu am carnet de antrenor. Doar să fii pe acolo, să mai ajuţi. În momentul ăsta vreau să mai joc fotbal, vom vedea ce va mai fi” sa, a declarat Alex Chipciu la AntenaSport.

Pintilii conduce antrenamentele lui FCSB în cantonamentul din Turcia. Leo Strizu este OUT de la vicecampioana României, iar Gigi Becali caută un nou tehnician cu licenţă PRO.

 

Recomandări
  • Alex Chipciu nu se mai gândește la echipa națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și